Menu
RSS

Perşembe, 03 Kasım 2016

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Tutuklandı!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

HDP operasyonunda HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı. Aralarında HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da olduğu 12 HDP'li milletvekili gözaltına alınmıştı. HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan ile Şırnak Milletvekili Leyla Birlik tutuklandı.

Devamını okuyun...

Mustafa İçin Tek Umut İtalya

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Uşak’ta amansız bir hastalığa yakalanan 9 yaşındaki Mustafa’nın sağlığına kavuşabilmesi için tek umut İtalya’dan gelen haber oldu. Uşak’ta yaşayan öğretmen Mehmet ve ev hanımı Naciye Ataseven’in 9 yaşındaki oğulları Mustafa geçen yıl geçirdiği bir ameliyat sonrası kullandığı antibiyotik ile milyonda bir görülen Steven Johnson Sendromu hastalığına yakalandı.

Devamını okuyun...

Tahkim'den Antalyaspor'a Transfer Müjdesi

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Antalyaspor'un 2 transfer ve tescil dönemi boyunca yeni bir futbolcu transfer etmekten men edilmesine yönelik verilen cezanın kaldırılmasına karar verdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Antalyaspor'un 2 transfer ve tescil dönemi boyunca yeni bir futbolcu transfer etmekten men edilmesine yönelik verilen cezanın kaldırılmasına karar verdi.

Devamını okuyun...

Vicdansız Anne: Çocuğunu Arabasına Bağlayarak Sürükledi

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İstanbul’da çocuğunu çamaşır ipiyle arabaya bağlayarak sürükleyen anne gözaltına alındı. İstanbul Esenyurt’ta 6 yaşındaki çocuğunu arabasının arkasına bağlayarak sürükleyen kadın gözaltına alındı. Vatandaşların tepki gösterdiği kadının ceza vermek için yaptığını söylemesi görenleri hayrete düşürdü.

Devamını okuyun...

Alanya’da 2 Ayrı İntihar Girişimi

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Alanya İlçesi'nde 25 yaşındaki Yasin E., işyerindeki rafa bağladığı iple kendini asarak intihara kalkıştı. İş arkadaşlarının ipi keserek kurtardığı adam hastaneye götürüldü. Olay, dün saat 18.00 sıralarında Şekerhane Mahallesi'ndeki bir giyim mağazasında meydana geldi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Büyük Rezalet: Sağlık Ekibi, Cenazeyi Parkın Yanına Bıraktı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’da camiye gitmek için evden çıkan 66 yaşındaki Mahmut Aslan, yolda fenalaşıp düştüğü yerde yaşamını yitirdi. Aslan'ın eşinin rahatsız olduğunu belirten mahalleli, cenazenin bir sağlık ocağı ya da hastaneye götürülmesini istedi. Cenazeyi ambulansa alan görevliler, 200 metre uzaklıktaki çocuk parkı yanına bırakıp ayrıldı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun