Menu
RSS

Salı, 08 Kasım 2016

Yaralı Karacayı 3 Kilometre Omuzunda Taşıdı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Ordu’nun Perşembe ilçesinde avlanan ve aynı zamanda güvenlik görevlisi olan avcı, yaralı halde bulduğu karacayı 3 km sırtında taşıyarak tedavi edilmesini sağladı. Perşembe ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte avlakta avlanan Volkan Bal, ormanda yaralı halde bulduğu karacanın kanamasını tampon yapıp durdurdu ardından 3 kilometre omzunda taşıyarak kurtardı.

Devamını okuyun...

Ameliyatla Boynu Düzeltilen Genç Hayatını Kaybetti

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Eğri olan boynu ameliyatla düzeltilen Mahendra Ahirwar hayatını kaybetti. 13 yaşındaki Mahendra Ahirwar'in konjenital miyopati nedeniyle 180 derece eğri olan boynu ameliyatla düzeltilmişti. Ameliyatı için birçok yardım yapılan Ahirwar, tedavinin ardından sekiz ay sonra hayatını kaybetti.

Devamını okuyun...

Antalya Dahil 3 İlde Deprem Oldu!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan Antalya ve Balıkesir de 3,3 büyüklüğünde depremlerle sallandı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Reşadiye'de saat 18.55'te 3,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Devamını okuyun...

Antalya’nın İşlek Caddesinde Çıplak Kadın Şaşkınlığı

Yerli ve yabancı turist yoğunluğunun yaşandığı Antalya Güllük Caddesi’nde ortaya çıkan çıplak kadın yaya ve araç trafiğini alt üst etti. Kadın, uzun bir çizme ve sutyenle tüm caddeyi dolaştı. Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde yer alan marka caddesi Güllük’te ortaya çıkan bir kadın, yaya ve araç trafiğini alt üst etti.

Devamını okuyun...

Cinnet Getiren Anne Dehşet Saçtı

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Afyonkarahisar’da cinnet getiren bir anne, 2 çocuğunu doğalgaz ile zehirlemeye çalıştıktan sonra kendisi ve çocuklarını bıçakladı. Olayın ardından anne ve 9 yaşındaki oğlu ağır yaralanırken, 3 yaşındaki çocuk ise hayatını kaybetti.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun