Menu
RSS
Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adaylarından Sandığa Videolu Çağrı

Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adayların…

Antalya’nın Büyükşehir Belediy...

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, KONGED Üyelerini Ağırladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, KONGED Üyelerini Ağırladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Konyaaltı Gençlik Derneği (KONGED) üyelerini ağırladı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, KONGED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu, Döşemealtı İlçe Başkanı Süleyman Özgür ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

3-5 yıl önce kurulan bir sivil toplum örgütü olduklarını hatırlatan Alveroğlu, “900’ün üzerinde üyesi bulunan ve 300’e yakın saha projesi geliştiren sivil toplum örgütüyüz.

İsmimiz Konyaaltı Gençlik Derneği olmasına rağmen 7 ilçede başkanlığımız mevcut. Hızla gelişen ve büyüyen Döşemealtı’nda da Başkanlık kurduk.

Gençlere yönelik hayata geçirdiğiniz Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM), Gençlik Merkezi, Kent meydanları, Ekolojik Kreş ve Trafik Eğitim Parkı projelerinizi yakından takip ediyoruz. Çok büyük bütçeli Belediyelerin bile cesaret edemediği

büyük projelere imza atmanız nedeniyle derneğimiz adına sizi kutluyor ve ortak çalışmalar yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Genç: “Döşemealtı’nda İlkleri Yaptık”

Sivil Toplum Örgütleri ile işbirliği içerisinde çalışmalar yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Turgay Genç, “Bütün büyük yatırımların planlı tek rezerv alanı Döşemealtı. Bu hızlı büyüme ve gelişimi sağlamak için tüm ekibimle birlikte çalışıyoruz.

Amacımız bölgemizi hak ettiği yere taşımak. Çünkü Döşemealtı yeni Antalya’nın kurgulanacağı alan. Göreve geldiğimiz günden bu yanı ciddi değişim oluşturduk.

Bölgenin tarihi ve kültürel değerlerini koruyarak modern kentleşmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bütün ortak projelere açığız. İlçemizi kalkındıracak ve tanıtımını sağlayacak projeler geliştirmek ve hayata geçirmek için sizlerle çalışmaktan mutluluk duyarız” dedi

Sosyal Projelerde Ortak Çalışma Kararı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve KONGED Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu kentin en donanımlı ve modern tesislerinden birisi haline gelen Trafik Eğitim parkıyla ilgili ortak çalışma yapmak için anlaştı.

Başta Belediye personeli olmak üzere ilçede Trafik adabı eğitimi verilmesi kararlaştırılırken Nar Masa ve DÖGEM Genç vekilleri ile birlikte ortak çalışmalar yapılacak.

yukarı çık
0
Paylaşım