Menu
RSS

Cumartesi, 21 Ekim 2017

54'üncü Uluslararası Antalya Film Festivali Kortejle Başladı

Bu yıl 54'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali, geleneksel kortej geçişiyle başladı. Korteje halkın ilgisi yoğun olurken, sanatçı katılımı az oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 54'üncüsünü gerçekleştirdiği Uluslararası Antalya Film Festivali, her yıl düzenlenen geleneksel kortej geçişiyle başladı.

Devamını okuyun...

Feci Olay; Mayın Taramasında Ayağı Koptu!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Iğdır’da özel bir şirkette mayın taraması yapan ekipte çalışan Hidayet Aras'ın Türkiye-Ermenistan sınırında bastığı mayının patlaması sonucu sağ ayağı bileğinden koptu. Tuzluca ilçesi yakınlarında bugün 09.00 sıralarında Ermenistan sınırında bulunan Karakale Hudut Karakolu'nun olduğu bölgede mayın taraması yapan ekipten 37 yaşındaki Hidayet Aras arazideki mayını fark edemedi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Sokakta Facia; Kaza Yapan Motor Cayır Cayır Yandı!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosikletin otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı, kazaya karışan motosiklet yandı. Edinilen bilgiye göre, Aşağı Pazarcı Mahallesi 4017 Sokak'ta seyir halindeki Nazmi Ş’nin kullandığı 07 LS 911 plakalı motosiklet ile sokağa çıkmakta olan Mustafa Kıdık’ın kullandığı 07 LGK 96 plakalı otomobil çarpıştı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun