Menu
RSS

Perşembe, 30 Kasım 2017

'Hesap Fazla' Dedi, Dehşet Saçtı; 1 Ölü, 1 Yaralı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde meydana gelen kavgada ateşli silahla kasten adam öldürme ve yaralama suçunun faili yakalanarak tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, Kozaklı ilçesinde O.U., bir lokantada yemek yedi. Daha sonra ise hesabı ödemek üzere kasaya gelen O.U., fazla hesaba itiraz edince lokantada kavga çıktı.

Devamını okuyun...

Akılalmaz Olay: Arka Camdan İçeri Girdi!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde önünde meydana gelen maddi hasarlı kazayı son anda fark eden motosiklet sürücüsü, duramayınca hafif kamyonetin camından içeri girdi. Kaza, Müftü Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Devamını okuyun...

ATM'lerden 400 Bin Lira Çalan 2 Moldovalı Yakalandı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Tekirdağ ve Bursa'da ATM'lerden 400 bin lira çaldığı tespit edilen Moldova uyruklu 2 kişi, Edirne'den Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda yakalandı. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2 kişi, bir bankanın ATM'sinin arka kapısını kırıp, alarm ve güvenlik sistemini devre dışı bırakarak yaklaşık 100 bin lirayı alarak kaçtı.

Devamını okuyun...

Antalya'da FETÖ/PDY Operasyonu: 18 Gözaltı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, düzenlenen operasyonla 18 kişi gözaltına alındı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, polisin dün sabah yaptığı eşzamanlı operasyonda A.Y. (35), İ.H.M.(33),

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun