Menu
RSS

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu'ndan Önemli Duyuru

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu'ndan Önemli Duyuru

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu sosyal medyada dolaşan ve haber sitelerinde de haberleştirilen bir gelişme üzerine o gelişmeyi yalanlayan bir açıklama yaptı. Hacıarifoğl sosyal medya üzerinden yaptığı

'Kamuoyuna Duyuru' başlığıyla açıklamasında ortada dolaşan ve özel kalem müdürlüğü tarafından yayınlanan yazı için 'Bu yazı sahtedir ve belgeyi düzenleyenler hakkında gerekli soruşturmayı yapmak üzere teftiş kurulumuz görevlendirilmiştir' dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu tarafından yapılan açıklama şöyle:

'Kamuoyuna Duyuru

Çeşitli sosyal medya platformlarında, sayın Başkanımız Muhittin Böcek’in şahsıma verdiği vekaleti sonlandırdığı noktasında bir sahte yazı paylaşımı yapılmaktadır.

Bu yazı sahtedir ve belgeyi düzenleyenler hakkında gerekli soruşturmayı yapmak üzere teftiş kurulumuz görevlendirilmiştir. Antalya Bşb de ki huzur ve sukünet ortamını sahte yazılarla bozmaya çalışanlar hakkında

gerekli tüm idari işlemler tarafımdan hiç çekinilmeden derhal uygulamaya konulacaktır.

Önemle belirtmek isterim ki; sayın Başkanın iradesini ortadan kaldırmak için koltuktan kalkmıyor değilim tam tersine başkanın herkesçe bilinen malum olan iradesini korumak için bu koltukdayım.

Zira başkan tarafıma vekalet vermiştir ve vekaleti sahibine iade etmek üzere dört gözle sayın başkanımızın göreve dönmesini bekliyorum. Kimi menfaat gruplarının düzmece evraklarla başkanın iradesini sakatlayarak

belediyeyi ele geçirmesine müsade etmeyeceğim. Anılan evrakın şekil ve öz olarak doğru olup olmadığının anlaşılması için teftiş kuruluna soruşturma emri verdim. Müfettiş raporuna göre gereken işlemleri tesis edeceğim.

Sayın Başkanımız Emanetin asıl Sahibi Muhittin Böcek tarafıma verdiği emaneti geri aldığı güne kadar görevimi hakkıyla yapmak üzere görevimin başında olduğumu tüm Antalya Kamuoyununa duyururum.

yukarı çık
0
Paylaşım