Menu
RSS

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek Hakkında Seyit Torun’dan Önemli Açıklamalar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek Hakkında Seyit Torun’dan Önemli Açıklamalar

Hala tedavisi devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek hakkında ortalıkta yayılan bilgi kirliliği üzerine Antalya’ya gelerek Böcek hakkında hastane doktorlarından doğrudan bilgi alan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun,

Başkan Böcek’in durumunun gayet iyi olduğunu ve tedbir amacıyla hastanede tutulduğunu söyledi.

Başkan Böcek’in yoğun bakıma alınması Antalya’da yoğun ve pis bir bilgi kirliliği yarattı. Bazıları tarafından da körüklenen bu kirlilik üzerine CHP Genel Merkezi, durum hakkında doğru bilgiyi alabilmek için Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından hastane doktorları ile bizzat görüştü.

Hastane önünde açıklamalarda bulunan Torun,  başkanın durumunun iyi olduğunu, bazı dedikoduların da ahlaksızca olduğunu söyledi. Torun’un yaptığı açıklama şöyle:

“Şu anda herşey kontrol altında. Gerekli her türlü tedavi uygulanıyor ve tedavisi de iyiye gidiyor. İki gün öncesine nazaran şimdi daha iyi. Görüştüğümüz bütün doktorlarımızın hepsi sürecin iyiye doğru gittiği yönünde ifadede bulundular. Zannediyorum en kısa sürede atlatacak.

Kendisinin birkaç gün önce yoğun bakıma alınması sanki kafalarda olağanüstü durum oldu gibi ifade edildi ama bu bir tedbir amaçlıydı. Daha güvenli bir ortamda bulunması üzerine yapıldı.

Yapılan Dedikodular Ahlaksızca

Şu anda herşey kontrol altında. . İki gün öncesine göre oldukça iyi. Herşey daha da iyiye gidiyor. O yüzden inanıyoruz ki en kısa sürede iyileşecek ve tekrar Antalya’ya hizmetlerine devam edecek.

Spekülasyonların hiç biri doğru değil. Sayın başkanımızın sağlığı üzerinden yapılan spekülasyonlar son derece yanlış, ahlaksızca bir davranış.

Bundan sonra Antalya Büyükşehir Belediyemizin basın bürosu tarafından, hastanemizin doktorlarından alınan bilgiler doğrultusunda, onların bilgileri aktarılacak. Bunun dışında hiçbir ifadeye, hiçbir açıklamaya Antalyalı hemşerilerimizin itibar etmemesini özellikle rica ediyorum.

Hassas bir süreç geçiriyoruz. Sayın başkanımız tedavi altında. Elbette ki Antalya’nın çok yakın ilgisini ve sevgisini gören başkanımızı herkes merak ediyor, kulaktan kulağa gidiyor, farklı yorumlar yapılıyor. Bu da kamuoyu nezdinde bir algıya yol açıyor.

O yüzden bundan sonra hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini, sadece Antalya Büyükşehir Belediyemizin basın bürosunun hergün saat 12.00 de yapacağı açıklamaya itibar edilmesini rica ediyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım