Menu
RSS

Antalya CHP İl Kadın Kolları Tüm İlçelerde Aktif Çalışma İçerisinde

Antalya CHP İl Kadın Kolları Tüm İlçelerde Aktif Çalışma İçerisinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Kadın Kolları üyeleri, ekipler halinde her gün en az iki ayrı ilçede çalışmalara yön veriyor, destek oluyor.  Gazipaşa, Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Kemer, Finike, Demre’de sahaya inerek, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destek istediler.

Özellikle CHP’nin eksik kaldığı Kepez gibi ilçelerde yoğun bir çalışma içerisinde olan Kadın örgütü, Kapı kapı gidip partinin politikalarını anlatıyor. 

Esnaf ziyaretlerinde, sivil toplum örgütleri ziyaretlerinde bulunuyorlar. İftarlarda ve gece çalışmalarında bulunuyorlar.

CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, ilçe çalışmalarında vatandaşlardan büyük ilgi gördüklerini belirterek, şunları söyledi:

“Bizler Cumhuriyet Kadınları olarak, bu zor dönemeçte üzerimize düşen görevi yapmak için ev ev kapı kapı çalışıyoruz. Artık insanlarımız gerçekleri görmeye başladı ve sahada çok güzel tepkiler alıyoruz.

Hangi partiden ya da siyasi düşünceden olursa olsun insanlar bizlere umutla bakıyorlar. Sadece Millet İttifakı değil, tüm düşüncelerden insanlarımız Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin Ülkemize Huzur getireceğine inanmak istiyor.

Bizlerde bunun aslında çok kolay olduğunu tek yapmaları gerekenin 24 Haziran günü ilk olarak oy kullanıp ardında okullarda ve ilçe seçim kurulları önünde oylarına sahip çıkarak gerçekleşeceğini anlatıyoruz.

24 Haziran sabahına kadar çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecek.’’ ‘’Kimse Tereddüte Düşmesin, Huzurlu Günler Çok Yakın!...’’  dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım