Menu
RSS

Antalya Kaş’ta CHP’li Gence Mafyavari Saldırı

Antalya Kaş’ta CHP’li Gence Mafyavari Saldırı

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde CHP eski gençlik kolları başkanı Aykan Tekiner’e kendini bilmez 12 kişinin otogarda saldırısı nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu. CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Aykan Tekiner ile ilçe binasında yaptığı basın açıklamasında

“Partimizin önceki Gençlik Kolları Başkanı şimdiki Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz olan Aykan TEKİNER, Kaş Yeni Otogarında görevinin başında iken 27 Aralık Cuma günü öğleden sonra saat 14.00 sıralarında hiç tanımadığı yaklaşık 12 kişinin sorgusuz-sualsiz,

canına kast edecek şekilde fiziki saldırısına uğramıştır” dedi.

Arıkan’ın kamuoyuna başlığı ile yaptığı açıklama aynen şöyle:

“Kamuoyuna Duyurulur

Partimizin önceki Gençlik Kolları Başkanı şimdiki Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz olan Aykan TEKİNER, Kaş Yeni Otogarında görevinin başında iken 27 Aralık Cuma günü öğleden sonra saat 14.00 sıralarında hiç tanımadığı yaklaşık 12 kişinin sorgusuz-sualsiz,

canına kast edecek şekilde fiziki saldırısına uğramıştır.

Saldırganların aynı gün öğle saatlerinde MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil KOLAK'ı ziyaret ettikleri, Kolak’ın kendilerine öğle yemeği ısmarladığı, daha sonra Kaş Ülkü Ocakları Başkanı Bekir BAYNUR ile buluşarak bir toplantı yaptıkları ve

Ülkü Ocakları Başkanı kendi aracını bu kişilere tahsis edip daha sonra saldırganların Kaş Yeni Otogarına bu araçla gelerek bu saldırıyı gerçekleştirdikleri ortaya çıkmıştır.

Saldırı sonrası Kaş Devlet Hastanesi Acil Servisine sevk edilen arkadaşımızın tedavisi yapılarak kendisine 3 günlük iş göremezlik ve istirahat raporu verilmiştir.

Bu hunharca, kalleşçe ve “mafyavari” saldırı Kaş ve çevresinde duyulmuş CHP Camiası dahil olmak üzere sağduyu sahibi tüm halkımızı üzmüştür.

Bu menfur saldırı Kaş'ımızın asil ve kadim dostluk geleneğine bir darbedir. Kaş'ımızı siyasi bir çatışma ve huzursuzluk ortamına sürüklemek isteyenler aradıkları kaos ve kavga ortamını bulamayacaklardır.

Çünkü Kaş halkı bunu yapanları,  eğer varsa yaptıranları hiç affetmeyecektir. Böyle saldırılardan medet umanlar bedelini kanunlar karşısında ve halkın vicdanında ödeyeceklerdir.

Aslında bu olayı sadece genç bir CHP'liye değil Kaş'ın güvenle yaşanacak bir yer olarak kimliğine, huzuruna, dostluk ve kardeşlik geleneğine yapılmış bir saldırı olarak değerlendiriyoruz. Bu nedenle saldırganları ve bu saldırıyı azmettirenleri şiddetle kınıyoruz.

Güzel Kaş'ımızın siyasi güven ve dostluk ortamını bozmaya çalışanlara karşı herkesi ve her kesimi bu talihsiz saldırı karşısında birlik olmaya ve kınamaya çağırıyoruz.

Ayrıca; önceden tasarlanmış, planlanmış, delikanlılığa sığmayan bu alçakça saldırıdan dolayı Parti olarak Kaş Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk ve yasal sürecin takipçisi olacağız.

Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençliğe iyi bir örnek olan arkadaşımız Aykan Tekiner'e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, sadece CHP Camiasının değil sağduyulu tüm Kaş halkının onun arkasında olduğunun da bilinmesini bir kez daha vurguluyoruz”

yukarı çık
0
Paylaşım