Menu
RSS

Meteoroloji Uyardı! Antalya’nın İç Kesimlerinde Sağanak Yağmur Bekleniyor

Meteoroloji Uyardı! Antalya’nın İç Kesimlerinde Sağanak Yağmur Bekleniyor

17 il için sağanak yağmur uyarısı yapan Meteoroloji’ye göre, akşam ilk saatler ile öğleden sonra Antalya’nın iç kesimleri, Isparta ve Burdur il geneli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok ilde sağanak yağış bekleniyor.

İstanbul’da saat 11.00’de başlayacak yağışlar saat 18.00’e kadar etkili olacak. Ankara’da ise yağışların öğleden sonra başlaması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin doğusu ile zamanla güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Göller yöresi, Doğu Akdeniz,

Doğu Anadolu’nun doğusu ile Antalya ve Mersin’in iç kesimleri, Eskişehir, Ankara ve Çankırı’nın batısı, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın ve Artvin’in iç kesimleri, Bingöl, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Batman,

Şırnak ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

yukarı çık
0
Paylaşım