Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Antalya’ya Gelen Sarıgül Partisinin İktidara Hazırlık Merkezi’ni Açtı

Antalya’ya Gelen Sarıgül Partisinin İktidara Hazırlık Merkezi’ni Açtı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İktidara Hazırlık Merkezi’nin açılışı geldiği Antalya’da hem iktidara, hem muhalefete gözdağı verdi. “Önce muhalefetin birinci partisi sonra iktidar olacağız” diyen Sarıgül,

köklü sorunların çözümü için değişimin şart olduğunu ve halkın değişim istediğini söyledi.

Türkiye Değişim Partisi’nin 'İktidara Hazırlık Merkezi' adını verdiği Antalya İl Başkanlığı, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla hizmete açıldı. Cuma günü saat 11.30’da havayolu ile Antalya’ya gelen

TDP Genel Başkanı Sarıgül, havalimanında Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, İl Sekreteri Erdoğan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili tarafından “Başbakan Sarıgül” sloganlarıyla karşılandı.

Yaklaşık 100 araçlık bir konvoyla havalimanından kent merkezine hareket eden Sarıgül, Basın toplantısı yapacağı otele gitmeden önce Kepez Şehitler Parkı içindeki Antalya Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette Dernek Başkanı Cengiz Nizam ve orada bulunan şehit ailelerinden sorunlarını dinleyen Sarıgül, TDP’nin gündeminin ilk sırasında şehit ve gazi aileleri ile engellilerin olduğunu söyledi.

Ziyaretin ardından beraberindekilerle birlikte Cuma namazını kılan TDP Genel Başkanı Sarıgül, daha sonra Active Başaran Business Hotel’de partililer ve basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Karadağ: Ok Yaydan Çıktı

TDP Genel Saymanı Gamze Büyük, TDP Genel Başkan Yardımcısı Soner Göçe, Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, TDP Avrupa Başkanı Cem Karadağ, DNZ Group Başkanı Aydın Dinç, TURSAB Başkanı Rıza Tersin,

Pazarcılar Odası Başkanı Rıza Akıllı, Serik Esnaf Odası Başkanı Recep Savaş, MÜSİAD Başkanı Taner Kırankaya, TDP Serik İlçe Başkanı Hasan Çelik ve TDP Konyaaltı İlçe Başkanı Gökmen Evcimen’in de katıldığı basın toplantısında

kürsüye önce TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ çıktı. Karadağ hukukun üstünlüğü ve demokrasi vurgusu yaptığı konuşmasında başta Antalya olmak üzere tüm Türkiye'yi insan hakları doğrultusunda değiştireceklerini söyledi.

Karadağ, "Bayrak, vatan, millet vazgeçilmez değerlerimiz olacak, hazır ol Antalya, büyük değişim geliyor" diye seslendiği konuşmasında özetle şunları dile getirdi; "Ok yaydan çıkmıştır, iktidara yürümüyor koşuyoruz!

Antalya değişimde çok çalışacak. Antalya'da siyaseti kavgayla yapmayacağız. Barışçı ve insan odaklı siyaseti Antalya'da hakim kılacağız, kimsesizlerin yanında olacağız.

Antalya dünyada marka şehirler arasında olacak ve hak ettiği turizm yatırımlarını alacaktır. Alternatif turizm ilk hedefimiz olacak ve 12 ay turizmi canlı tutacağız. Son teknoloji tarım yapılması teşvik edilecek ve ranta son verilecektir."

‘Başbakan Sarıgül’

Daha sonra coşkun tezahürat ve alkışlar arasında kürsüye gelen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise partisinin politika ve hedeflerini anlattı. Konuşması sık sık 'Başbakan Sarıgül', 'Değişim başladı'  sloganlarıyla kesilen Sarıgül,

“TDP Atatürk ilkelerini savunan, inançlara saygılı laikliği yaşatan, üretimi destekleyen, hudut ve bayrak birliği diyen, Türkiye'nin en demokratik kitle partisidir" dedi.

Partilerinin Atatürk'ün değerlerini koruyan, inançlara saygılı, üretimi destekleyen, alın teri ve emeği koruyan, hudut ve bayrak birliği diyen bir kitle partisi olduğunu söyleyen Sarıgül, "Antalya'nın ülke siyasetine kazandırdığı,

kendisiyle uzun yıllar birlikte olduğumuz, kendisine karşı rakip olduğum ve çok az bir oyla genel başkanlığı kaybettiğim Deniz Baykal'ı saygıyla, sevgiyle ve hürmetle anıyorum. Sayın Baykal'a sağlık diliyorum.

Biz rakiptik ama hiçbir zaman hasım olmadık. Dışişleri Bakanı olarak kendisini dikkatle izlediğimiz, bütün ülkelerle barış içerisinde olmamızı sağlayan Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na da saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Partilerine karşı çıkan kişilerin milletin kararlı tutumuyla gideceklerini belirten Sarıgül, "Muhalefet ve iktidar koltuklarını korumaya çalışıyor, ama biz Türkiye'yi koruyacağız.

Değişime karşı çıkacaklar, beğenmeyecekler fakat milletimizin kararlı tutumu karşısında bizleri beğenmeyenler çekip gidecekler. Önce ana muhalefet partisi, sonra da inşallah iktidar olacağız.

Kısır ve kişisel tartışmalardan uzak, ülkenin gündemini biz belirleyeceğiz. TDP'nin amacı bütün ulusu kucaklamaktır. Bugünkü partiler yurttaşlarımıza artık umut vermiyor. 100'er oyları var diyorlar.

Yüzde 20-25 kararsız oy var. Onlar iktidar ve muhalefete küsen oylar. O oyların adresi de Türkiye Değişim Partisi. 100'er oy yok, küsen oy var" diye konuştu.

Sarıgül konuşmasına şöyle devam etti: “TDP Antalya'dan Ankara'ya zaman tüketmeye değil, hizmet üretmeye, ev sahibi olmaya, AK Parti'den iktidarı teslim almaya geliyor. TDP için önce ülkemiz ve demokrasi, sonra partimiz gelir.

TDP kültürün, bilimin, teknolojinin, kadın ve çocuk haklarının, hukukun yılmaz savunucusudur. TDP elitlerin tepeden bakışlarına ve güçlülerin hakir bakışına son vermeye geliyor.

Saklıkent'in 12 ay turizme açık olması lazım. Müthiş bir güzellik var ve bunu tanıtmamız lazım. Turistler otellere geliyorlar ve otellerden dışarı çıkmadan, Antalya'dan tarihi ve doğal güzelliklerini görmeden

otelden uçağa binip ülkelerine dönüyorlar. Biz buraya gelen turistleri Saklıkent'e çıkarsak, dağ turizmini onlara anlatsak turist sayısı katlanacaktır. Muhalefet ve iktidar koltuklarını korumaya çalışıyor, bu konularla ilgilenmiyorlar.

Biz Türkiye'yi korumaya çalışacağız." Sarıgül, konuşmasının ardından İl Başkanı Arman Karadağ’a Antalya İl Başkanlığı Yetki Belgesi’ni verirken, Antalyalı bir kız çocuğu da Antalya'nın temsili anahtarını Sarıgül'e teslim etti.

Başkan Böcek’i Ziyaret Etti

TDP Genel Başkanı Sarıgül, basın toplantısının ardından Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. Daha sonra da Antalya İktidara Hazırlık Merkezi’nin açılışını yaptı.

İl Başkanı Arman Karadağ ve partinin üst düzey yöneticileriyle birlikte açılış kurdelasını kesen Sarıgül, açılış töreninin ardından il binasında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, “CHP’nin oylarını böleceğinize ilişkin yorumlar yapılıyor, buna katılıyor musunuz” şeklindeki sorusuna, “Biz Ankara'ya kimsenin sofrasına oturmaya, kimsenin sofrasından pay almaya değil,

büyük bir vatan sofrası kurmaya gidiyoruz” diyen Sarıgül, siyasetteki ittifaklarla ilgili bir başka soruya ise şöyle yanıt verdi; “Mevcut hiç kimseyle ittifak yapmayacağız.

İttifak yapmak isteyen partiler kendi oylarını gizlemek isteyenlerdir. Muhalefet ve iktidar koltuklarını korumaya çalışıyor, ama biz Türkiye'yi koruyacağız.

Değişime karşı çıkacaklar, beğenmeyecekler fakat milletimizin kararlı tutumu karşısında bizleri beğenmeyenler çekip gidecekler. Önce ana muhalefet partisi, sonra da inşallah iktidar olacağız.

Kısır ve kişisel tartışmalardan uzak, ülkenin gündemini biz belirleyeceğiz. TDP'nin amacı bütün ulusu kucaklamaktır. Bugünkü partiler yurttaşlarımıza artık umut vermiyor. Yüzer oylar var diyorlar.

Yüzde 30 kararsız oy var. Onlar iktidar ve muhalefete küsen oylar. O oyların adresi de Türkiye Değişim Partisi. yüzer oy yok, küsen oy var."

Seçime En Hazır Partiyiz

Sarıgül, erken seçimle ilgili düşüncesinin sorulması üzerine de, “Partimiz kasım ayı itibariyle seçimlere hazır hale gelecek. Doğal afetler, büyük sıkıntılar yoksa seçimlerin normal zamanında yapılmasını arzu ederiz.

Yapılabilecek seçime de 6 ay sonra en hazırlıklı partiyiz. AK Parti yoruldu, enerjisi tükendi.  Bugün Türkiye'yi yönetmeye en hazırlıklı parti Türkiye Değişim Partisi'dir" dedi.

TDP Genel Başkanı Sarıgül hiçbir partiyle aynı safta olmadıklarını bir kere daha vurgulayarak sözlerini şöyle noktaladı; “Diğer siyasi partilerin ne yaptığı, onların kendi bilecekleri yoldur.

CHP ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun insan olarak başımın üzerinde yeri vardır. Ama biz şu anda farklı bir siyasi partiyiz. Bütün siyasi partilere saygı ve sevgimiz sonsuzdur.”

yukarı çık
0
Paylaşım