Menu
RSS

Antalyalı Babanın 'Gazı Açtım, İntihar Ediyoruz' Sözleri Polisi Alarma Geçirdi!

Antalyalı Babanın 'Gazı Açtım, İntihar Ediyoruz' Sözleri Polisi Alarma Geçirdi!

Antalya'da kocasını çocuklarıyla birlikte evde bırakan kadın, eşinin 'gaz açtım öldürüyorum' sözleri üzerine polisi harekete geçirdi. Polis kapıyı açamayınca çocukları ve babayı 7'nci kattaki evin penceresinden aldı. Edinilen bilgiye göre olay Muratpaşa ilçesi 2370 Sokak'taki

bir sitenin A Blok 8’inci katında meydana geldi. İddiaya göre, anaokulu öğretmeni Lale B. (32) kuaförlük yapan eşi Muhammet B.(33) ve çocukları M.D.B (4), İ.Y.B.(6), G.T.B.’yi (2) evde bırakıp faturalarını ödemek için dışarı çıktı.

Genç kadın, bir süre sonra telefonla aradığı eşinin, "gazı açtım kendimi ve çocukları öldürüyorum" sözleri üzerine hemen durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

8 katlı aparmanın 7'nci katındaki evin kapısını açamayan polis, merdivenli itfaiyeden destek istedi. İtfaiye ekipleri, 3 çocuğu ve Muhammet B.’yi evin penceresinden çıkardı.

Büyük korku yaşayan çocukları polis, "Polis amcalarınız burada ağlamayın" diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Çocuklar ve Muhammet B. polis merkezine götürüldü. Eşini ihbar ettikten sonra hızla eve gelen Lale B. ise ailesini göremeyince büyük korku yaşadı.

"Kilitleme gibi bir durum yok"

Çocuklarının hayatta olduğunu öğrenince sevinen Lale B., yaşananları şöyle anlattı:

"Eşim normalde alkol bağımlısı, sürekli tedavi görüyor. Bugün de elektrik ve su faturalarının son günüydü. Ben de çocuklarımı eşime bırakıp faturaları ödemeye gittim. Telefonumu da eşime bıraktım.

Ne yapıyorsunuz diye aradım ‘gazi açtım çocukları ve kendimi öldürüyorum’ dedi. Hemen otobüsle eve geldim. Geçerken itfaiye ve ambulansı gördüm koşa koşa geldim.

Evi kilitleme gibi bir durum yok, insan çocukları ile kocasını eve kilitlerler mi? İçmiştir, sapıtmıştır ondan öyle söylemiştir."

yukarı çık
0
Paylaşım