Menu
RSS

ATSO’dan Antalya Ticaret Zirvesi!

ATSO’dan Antalya Ticaret Zirvesi!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Davut Çetin, “Antalya Ticaret Zirvesi” yapılacağını bildirdi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Davut Çetin, ATSO bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOBB Antalya Genç Girişimciler Kurulu ile Antalya Genç İş Adamları Derneği (ANTGİAD),

Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD) ve Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği (YÖRSİAD) işbirliğinde ve Business Networking Akademi’den Ertuğrul Belen’in moderatörlüğünde 30 Eylül 2017 tarihinde “Antalya Ticaret Zirvesi” yapılacağını bildirdi.

Zirvenin, "Zirveden Birliğe, Birlikten Güçlü Ticarete" sloganıyla düzenleneceğini belirten Başkan Davut Çetin, “iş hayatında gelişmenin, büyümenin hatta özel hayatta bile mutlu olmanın yolu güçlü bir iletişim ağına sahip olmaktan geçmektedir.

Büyük projeler, ticari girişimler ancak birliktelikle, iletişimle başarıya ulaşabiliyorlar. Bu vizyon doğrultusunda TOBB Antalya Genç Girişimciler Kurulu ile ANTGİAD, ANTİKAD ve YÖRSİAD işbirliğinde 30 Eylül tarihinde Antalya Ticaret Zirvesi düzenliyoruz.

Zirvemiz, iş dünyası ve sivil toplum örgütleri temsilcilerine açık olarak gerçekleşecek. Network konusunda yetkin bir isim olan Ertuğrul Belen’in moderatörlüğünde katılımcılar arasında güçlü ve güven odaklı bir iletişimin kurulmasını hedefliyoruz.

Önümüzdeki yıllarda da Antalya Ticaret Zirvesi’ni geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Etkinliğin tüm ATSO üyelerine açık olduğunu kaydeden Başkan Çetin, “Antalya Ticaret Zirvesi, 30 Eylül tarihinde 12.30-15.30 saatleri arasında Odamız Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Konuya ilgi duyan, iletişim ağını genişletmek isteyen, yeni bağlantılar kurmak isteyen tüm üyelerimizi bu etkinliğimize bekliyoruz.”

yukarı çık
0
Paylaşım