Menu
RSS

CHP Antalya Muratpaşa Mahallelerinde Seçimlere Devam Ediyor

CHP Antalya Muratpaşa Mahallelerinde Seçimlere Devam Ediyor

56 mahalleden onunda seçimler tamamlandı, dokuzunu mahalle temsilcilerinin hazırladığı listeler kazandı. Toplam 400 delegeden 120 si belirlendi.

İlçe başkanı Kumbul “bugüne kadar bütün üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz seçimlerimizi dostça, kardeşçe sürdürecek ve yarışan bütün arkadaşlarımızla elele, partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacak yapılanmayı kuracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve 10 Mayıs tarihinde açıklanan Kongreler Takvimi uyarınca 10 Eylül Pazar günü başlayan Mahalle Delege seçimleri Muratpaşa’da devam ediyor.

Muratpaşa İlçe Başkanlığı 56 Mahallesinden 10 tanesinde delege seçimlerini tamamladı. 10 mahallenin dokuzunda Mahalle Temsilciliklerinin hazırladığı listeler seçimleri kazandı. Yapılan seçimlerde 120 İlçe Kongre Delegesi, 905 önseçim delegesi (önseçmen) belirlendi.

Fener, Çağlayan, Güzeloba, Güzeloluk, Güzelbağ, Ermenek, Şirinyalı, Kızıltoprak, Çaybaşı ve Cumhuriyet Mahallelerinde tamamlanan seçimlerin ardından bir değerlendirme yapan İlçe Başkanı Ahmet Kumbul

“Genel Merkezimiz tarafından 10 Mayıs tarihinde açıklanan ve iki kez de uzatılan Kongreler Takvimi uyarınca mahalle delege seçimlerimiz 10 Eylül tarihinde başladı. Bildiğiniz gibi örgütümüzün ilk adımı mahallelerimizdir.

Muratpaşamızın 56 mahallesinde de mahalle temsilcilerimiz var. Mahallelerde yaptığımız bütün seçim ve sokak çalışmalarımızı mahalle temsilciliklerimiz eliyle örgütlemekteyiz.

İstiyoruz ki sokakta çalışan, kapı kapı gezen bütün parti emekçilerimiz yönetimde de söz sahibi olsun, karar verme mekanizmalarında yer alsın. Mahalle Temsilcilerimiz de delege listelerini hazırlarken o güne kadar mahalle çalışmalarına destek vermiş,

emek koymuş partililerimizi kendi uygun gördükleri biçimde bu listelerde değerlendiriyorlar. Yarışılan mahallelerimizde ise temel kıstasımız kavga ve tartışmaların olmadan, demokrasi şöleni halinde seçimlerimizi yapmak.

İnanıyorum ki, bugüne kadar bütün üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz seçimlerimizi dostça, kardeşçe sürdürecek ve yarışan bütün arkadaşlarımızla elele, partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacak yapılanmayı kuracağız” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım