Menu
RSS

CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Deveci: Antalya'da Hakimler Var

CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Deveci: Antalya'da Hakimler Var

26 çocuğa cinsel istismar iddiasıyla yargılanan öğretmene 621 yıl gibi rekor bir ceza verilmesi sonrası CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci yazılı bir açıklama yaparak “Antalya’da Hakimler Var” dedi.

CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Deveci yıllardır bu tür davaların takipçisi olduklarını belirterek, istismarcıların cezasız kalmaması adına bu davanın ve kararın örnek teşkil edeceği için sevindiklerini belirtirken sözlerini şöyle devam ettirdi:

“11 Kasım 2020 tarihinde Antalya adliyesinde umut veren yüreğimizi bir nebze ferahlatan bir karar çıktı. Sözde "öğretmen " kimliğindeki bir kişi tarafından 26 çocuğun taciz edilmesi davasında mahkeme heyeti sanık için 621 yıl hapis cezası verdi.

Bundan sonraki tüm bu tür davalara örnek oluşturacak bu kararla ADALETIN doğru bir şekilde işlediğini görmek umut vericidir. Bu kararın Türkiye 'de ki benzer davalar için emsal bir karar olmasını temenni ediyorum.

Henüz her şey bitmiş değil, adaleti doğru uygularsak çocukları kurtarabiliriz. CHP kadın kolları olarak iki yıl boyunca süren bu davanın takipçisi olduk, katkı sunduk. Adalet yerini buldu. ANTALYA'DA HAKIMLER VAR diyebileceğimiz bir karar çıktı.

Bu davaları takip eden emek veren Antalya Barosu Çocuk Hakları Kurulu üyelerine teşekkürler. Çocuklarının sesine kulak verip sonuna kadar mücadele eden ailelerimize teşekkürler, davanın kamuoyuna duyurulmasını görünür olmasını sağlayan

UCİM Derneği üyeleri ve avukatlarına teşekkürler ve en büyük teşekkür yaşadıklarını anlatarak CESUR YÜREK olan çocuklarımıza teşekkür ederiz. Mücadelemiz güçlenerek sürecek”

yukarı çık
0
Paylaşım