Menu
RSS

Cuma, 28 Nisan 2017

Antalya’da Alacak Verecek Davası: 3 Yaralı

Antalya’nın Alanya İlçesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, biri Polonyalı, 3 kişi yaralandı. Mahmutlar Mahallesi'nde müteahhitlik yapan Polonyalı Tomasz Lupcztk, Onur Tümer ve Uğur Taşdemir, iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden iş yaptıkları Bahadır T. ile tartıştı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Alkol Yasağına Alkollü Protesto

Antalya Valiliği'nin kamuya açık alanlarda çevreyi rahatsız edecek şekilde ve açıkta alkol alınmasını yasaklayan kararı, kent genelinde kolluk kuvvetlerince uygulanmaya başlandı. Alınan yasak kararı sonrasında bir grup, sosyal medya üzerinden 'Amfide bira içiyoruz' başlığı altında örgütlendi.

Devamını okuyun...

Antalya'da Hep Birlikte 1 Mayıs Kutlaması

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

DİSK, Türk İş, KESK, Birleşik Kamu İş ve TMMOB arasında yapılan görüşmeler sonunda Antalya’da 1 Mayıs’ın birlikte kutlanmasına karar verildi. DİSK Bölge Temsilcisi Cemal Aybar, TÜRK İŞ Antalya İl Temsilcisi Hacı Mevlüt Ünal, Birleşik kamu İş İl Temsilcisi Fatin Iltar,

Devamını okuyun...

Kesilen Bacağını Ters Diktiler

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Geçirdiği trafik kazası sonucu tedavi altına alınan Fevzi Aktaş'ın, sol bacağının uyluk kısmında kırıklar ve enfeksiyon oluştuğu saptandı. Sol bacağının tamamen kesilmesi gereken Aktaş'ın, protezi daha iyi kullanabilmesi için uyluk kısmından kesilip, bacağını sağlam olan kısma ters dikilmesine karar verildi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun