Menu
RSS

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer: Türkiye ile AK Partinin Kaderi Bir!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer: Türkiye ile AK Partinin Kaderi Bir!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, 16'ncı yıldönümü kutlayan Ak Parti'nin milletten aldığı güç ve destekle yola devam ettiğini söyledi. Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, partisinin 16'ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada,

Türkiye'nin kaderi ile Ak Parti'nin kaderinin artık bir olduğunu, milletin Ak Parti'ye sahip çıkarak geleceğine sahip çıktığını söyledi.

Ak Parti'nin 16. yaşına girmiş olmasının haklı gururunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Sümer, "Ak Parti'miz, milletinden aldığı güç ve destek ile yoluna devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la milletin arasındaki oluşan derin bağla Türkiye'nin kaderi ile Ak Parti'nin kaderi artık bir olmuştur" dedi.

Ak Parti'nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını belirten Rıza Sümer, Ak Parti'nin Türkiye siyasi tarihinde görülmemiş bir istikrar ile önemli işler başardığını söyledi.

Türkiye'nin birçok ilki Ak Parti ile yaşadığını kaydeden Rıza Sümer, "Ülkemizin yıllardır çözüm beklediği yönetim sistemi Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemini ile çözüm bulacak. 2019 yılında gerçekleşecek ilk başkanlık seçimi ile Türkiye güçlenerek yoluna devam edecektir" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım