Menu
RSS

Perşembe, 13 Ekim 2016

Hırsızlar Yok Artık Dedirtti: 30 Kilo Tarhanayı Çaldılar!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, girdiği evde para ve değerli eşya bulamayan hırsızlar, kurumak üzere serilmiş olan 30 kilogram tarhanayı çaldı. Bayramiç'e bağlı Çiftlik Köyü'ndeki Mehmet - Elveda Eroğlu çitfinin evine, bugün öğlen saatlerinde pencere camını kırarak giren hırsızlar, içerisini darmadağın etti.

Devamını okuyun...

ATSO Ve Antalya OSB’den Örnek Proje

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya OSB’de kurulacak Mesleki Sınav Sertifikasyon Merkezi’nin protokolünü imzaladı.

Devamını okuyun...

Sakarya'da 615 FETÖ Tutuklaması

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Sakarya'da darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında 615 kişi tutuklandı, 779 kişi serbest bırakıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri,

Devamını okuyun...

Kepez'de Cem Evinde İftar

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Kepez Belediyesi, Altınova Cem Evi'nde iftar verdi. Kepez Belediyesi, Altınova Cem Evi'nde Alevi vatandaşlara iftar verme geleneğini bu yıl da sürdürdü. Bu yıl 300 kişilik çıkartılan yemekte çorba, kuru fasulye, pilav, ayran ve tulumba tatlısı vardı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun