Menu
RSS

Pazartesi, 17 Ekim 2016

Antalya’da Peyzaj Bahçesinde Yangın

Manavgat’ta peyzaj bahçesinde çıkan yangın palmiyelere zarar verdi. Manavgat'ın Salkımevler mevkii ırmak kenarında Mahmut Keser'e ait peyzaj bahçesinde yangın çıktı. Yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti.

Devamını okuyun...

Banyodaki Perde Yaşlı Adamın Sonu Oldu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Şanlıurfa’da banyodaki perdeye takılıp düşen yaşlı adam hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesinde yaşandı. Eşiyle birlikte çay içtikten sonra banyoya giden Aziz Gamsız (75), ellerini yıkamak isterken lavaboda asılı olan perdeye takılarak yere düştü.

Devamını okuyun...

Antalya Uzatmada Yıkıldı

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Antalyaspor, sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı; ilk 7 haftada galibiyet alamadı. Konuk ekip, 90+2'de bulduğu golle yenilgiden kurtuldu. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasının kapanış maçında Antalyaspor, sahasında Çaykur Rizespor ile 90+2'de yediği golle 1-1 berabere kaldı.

Devamını okuyun...

Halep'teki Bombardımana Sekiz Saat 'İnsani Ara'

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

Rusya, Halep kentine yönelik bombardımana Perşembe günü, sabah sekiz, öğleden sonra dört arası sekiz saatlik bir 'insani ara' verileceğini duyurdu. Rusya Savunma Bakanlığı, sivillerin ve muhalif güçlerin kentten ayrılmasına izin vermek için bombalamaya ara verileceğini belirtti.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun