Menu
RSS

Pazar, 23 Ekim 2016

Domuz Avına Çıkan Avcı, Ayı'dan Canını Zor Kurtardı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Kocaeli’nin Gölcük İlçesi'nde arkadaşlarıyla birlikte domuz avına çıkan Bilal Yalta ayının saldırısına uğradı. Ayının attığı pençelerle yaralanan Bilal Yalta tedavi altına alındı. Gölcük'te bir fabrikada çalışan Bilal Yalta, 2 arkadaşı ile birlikte Lütfiye Mahallesi'nde ormanlık alanda domuz avına çıktı.

Devamını okuyun...

4 Yaşındaki Kızının Gözü Önünde Öldürüldü

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmir’in Karabağlar İlçesi'nde 4 yaşındaki kızıyla oturan 30 yaşındaki Mehtap Özkanlı, bir süre birliktelik yaşadığı ve çocuğunun da babası olan M.B. (47) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. M.B.'nin evli ve 6 çocuğu olduğunu öğrenince ayrılık kararı aldığı belirtilen talihsiz kadının, kızının gözleri önünde defalarca bıçaklandığı bildirildi.

Devamını okuyun...

Bir Babanın İki Büyük Acısı!

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürekli makineye bağlı olan küçük oğlu ise elektrikler kesildiğinde jeneratörle yaşama tutunuyor.

Devamını okuyun...

10 Yıllık Emeğini Hiçe Saydılar!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Siirt'in Kurtalan ilçesinde bir kişi, bahçesindeki fıstık ağaçlarının kesildiği iddiasıyla polise başvurdu. Kurtalan-Batman karayolunda Ali Apaydın'a ait fıstık bahçesine gece saatlerinde gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 120 fıstık ağacını kesti.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun