Menu
RSS

Pazartesi, 24 Ekim 2016

Gözaltına Alınan İlyas Salman Serbest Bırakıldı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Ünlü sinema sanatçısı İlyas Salman, film çekmek için gittiği Aydın'da gözaltına alındı. Karakolda ifade veren Salman daha sonra serbest bırakıldı. Aydın'da çekimleri devam eden 'Trendeki Yolcu' filminin oyuncularından İlyas Salman, filmin tanıtım toplantısının yapıldığı otelde yasak olmasına rağmen alkol kullandığı ve taşkınlık çıkardığı için gözaltına alındı.

Devamını okuyun...

Ukrayna'da Her Gün 44 Kişi AIDS'e Yakalanıyor

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

Ukrayna'da her gün ortalama 44 kişi AIDS hastalığına yakalanıyor, sekiz kişi hayatını kaybediyor. Ukrayna, Avrupa’da HIV virüsünün yayılma hızında lider durumunda. Ukrayna Sağlık Bakanlığı verilerine göre, ülkede bugün HIV virüsü taşıyan kayıtlı 280 bini aşkın kişi bulunuyor.

Devamını okuyun...

Gelinin Yakınları, Kızın Gözleri Önünde Damadın Boğazını Kesti!

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

Ailesinin rıza göstermediği genç ile kaçarak evlenmek isteyen kızın nikahını basan yakınları damadın boğazını kızın gözü önünde kesti. Hindistan'ın Telangana eyaletinin Karimnagar ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen cinayet olayında Mahankali Anil (22) adlı genç, bir grup tarafından sokak ortasında dövülüp bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldü.

Devamını okuyun...

Bodrum-Milas Karayolu İcralık Oldu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Bodrum-Milas Karayolu'nun Meşelik mevkisindeki bin 439 metrekarelik kısmı, mahkeme kararıyla yolun geçtiği arazinin sahibine tutanakla teslim edildi. İstanbul'da yaşamını sürdüren Şefika Kasım, eşiyle 1987 yılında Bodrum-Milas karayolunun Meşelik mevkisinde 5 dönümlük bir arsa satın aldı.

Devamını okuyun...

Hakeme 'Neden 155'i Aradınız' Gözaltısı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Koceeli'de oynanan Amatör Lig maçında görülmemiş bir olay yaşandı. Hakem, polisler tarafından göz altına alındı. Gebze Metin Oktay Stadı'ndan oynanan Süper Amatör Ligi B Grubu'nda oynanan Denizliköyüi - İhsaniye maçında çok ilginç anlar yaşandı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun