Menu
RSS

Cumartesi, 29 Ekim 2016

Antalyalılar, Candan Erçetin İle Coştu

Muratpaşa Belediyesi ile Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu'nun düzenlediği '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Candan Erçetin konser verdi. Erçetin'in konseri öncesinde sahneye Muratpaşa Belediyesi sanatçısı İlke Türkdoğan çıktı.

Devamını okuyun...

Devletin Yardımını Geri Çeviren Asırlık Dede

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Asırlık Ahmet Dede, “Ben yaşayacağım kadar yaşadım, devlete yük olmak istemiyorum” diyerek sosyal yardımları geri çeviriyor. Aydın’ın Koçarlı İlçesi’ne bağlı Yukarı Karacaören Mahallesi’nde yaşayan 92 yaşındaki Ahmet Şehirli, devlete yük olmamak için ne yeşil kart kabul ediyor, ne yaşlılık aylığı ne de sosyal yardım.

Devamını okuyun...

1 Kilosu 10 Kilo Ete Eşdeğer!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Astronot gıdası olarak bilinen Kinoa Adıyaman'da yetiştirilmeye başlanacak. Astronot gıdası olarak bilinen ve zayıflamada, Nasa, Rusya tarafından uzaya deneme amaçlı yolladıkları astronotların gıdasında kullanılan kinoa Adıyaman'da 2 bin dönüm alanda yetiştirilecek.

Devamını okuyun...

Antalya Protokolü, Cumhuriyet Resepsiyonunda

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 93'üncü yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu'nun ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi. Lara’daki otelde Vali Karaloğlu ile eşi, katılanları kapıda karşıladı.

Devamını okuyun...

İşte Antalya! İşte Coşku!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Fener Alayı düzenlendi. Muratpaşa Belediyesi ve Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu'nun öncülüğündeki Fener Alayı saat 19.00'da Konyaaltı sahilinden başladı.

Devamını okuyun...

İki Yeni KHK Yayımlandı: İşte Kararnameler

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında, 675 ve 676 no’lu Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) Resmi Gazete’de yayınlandı. Dicle Haber Ajansı, Jinha ve Kürtçe yayın yapan Azadiye Welat gazetesi de kapatıldı. Evrensel Kültür Dergisi de kapatılan basın kuruluşları arasında.

Devamını okuyun...

Diyarbakır Çöp Kente Döndü

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Diyarbakır’da Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Büyükşehir Belediyesi hizmeti aksatmaya devam ediyor. Çöp dağlarının oluştuğu kentte, belediye otobüsleri bugün de çalışmadı. Valilik, belediye gönderdiği talimatta, çöplerin toplanmasını istedi.

Devamını okuyun...

Şehidin Hayat Hikayesi Yürek Burktu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen havanlı saldırıda şehit olan 3 askerden biri Barbaros Yılmaz’ın evine şehit ateşi düştü. Anne-babasını 1.5 yaşında kaybeden şehidi hayat hikayesi ise yürekleri burktu.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun