Menu
RSS

Pazartesi, 03 Ekim 2016

OHAL 3 Ay Daha Uzatıldı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu kararıyla OHAL süresinin 3 ay daha uzatıldığını açıkladı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısı hakkında açıklama yaptı. Kurtulmuş "Bakanlar Kurulu’nun almış olduğu kararlardan bir diğeri de, 90 günlük OHAL’in uzatılması ve 19 Ekim günü gece yarısı 01’den itibaren OHAL’in yenilenmesi kararıdır" dedi.

Devamını okuyun...

Gelinliği Üzerine Olmayınca Acı Gerçekle Karşılaştı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Düğününe 10 gün kala gittiği gelinlik provasında, gelinlik göğüsündeki büyüme nedeniyle üzerine olmayan Türkan Kendirci, bu sayede meme kanseri olduğunu öğrendi. Türkan Kendirci, düğününe 10 gün kala gelinlik provasında sağ göğsünde büyüme fark etti. Nişanlısı ısrar etti, doktora gitti. Kanser çıktı. Düğün ertelendi.

Devamını okuyun...

Nesli Tükenmek Üzere! Hatay’da Bulundu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Hatay’ın Hassa İlçesi'nde geçen yıl keşfedilince literatüre Türkiye'nin 'İlk Lav Tüpü Mağaraları' olarak geçen ve yörede 'Mal Deliği Lav Tüneli' olarak bilinen mağarada yapılan çalışmalar kapsamında, nesli tükenme tehlikesi altında olan 3 yarasa türüne rastlandı.

Devamını okuyun...

Üzerinde Yaşadığımız Pamfilya ve Antalya

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Antalya Bölgesi’nde yaşayanlar, mutlaka ‘Pamfilya’ adını duymuşlardır. Ancak bu kelimenin neyi ifade ettiğini, sanırım günümüzde bilen kişi sayısı pek de sanıldığı kadar fazla değildir. Üzerinde yaşadığımız Antalya Ovası'nın Antik Çağ'daki adı Pamfilya'dır.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun