Menu
RSS

Perşembe, 06 Ekim 2016

Bira Şişesiyle Kendini Kesti

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Aydın’ın Nazilli İlçesi'nde, alkol alıp havaya ateş açtığı için polis tarafından gözaltına alınmak istenen 25 yaşındaki Ümit S., bira şişesiyle kendisini keserek yaraladı. Olay, bugün saat 02.30 sıralarında, Nazilli'ye bağlı Evranlı Mezarlığı Mevkii'nde meydana geldi.

Devamını okuyun...

Salda’nın Beyaz Kumu Kararıyor

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Beyaz kumsalı ve turkuaz renkleriyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak adlandırılan Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü, her türlü araçla giriş yapılabilmesi, beyaz kumlar üzerinde piknikçilerin ateş yakması ve gölü besleyen tek kaynak Düden Çayı üzerine gölet projesi gibi nedenlerle büyük tehdit altında.

Devamını okuyun...

‘Ağaç Adam’ın Yıllar Sonra Gelen Mutluluğu

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Bangladeşli Abul Bajander, uzun yıllardan sonra ilk defa kendi kendine yemek yiyebilmenin mutluluğunu yaşıyor. Tam 10 senedir Epidermodysplasia Verruciformis adındaki az rastlanan, virütik bir hastalığın pençesinde olan Bangladeşli adam, uzun yıllardan sonra ilk defa kendi kendine yemek yiyebilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Devamını okuyun...

Yaşlı Kadının Tutuklanma Hayali Gerçek Oldu

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

ABD'de kelepçelenip tutuklanma hayali kuran 102 yaşındaki Edie Simms'in hayali sonunda gerçek oldu. ABD'nin Missouri eyaletinde evde yaptığı cüzdan, gözlük kılıfı, yastık ve şal gibi elişlerini bir huzurevine yollayan Simms, bu iyiliğine aracı olan bir gönüllü sayesinde tutuklanma hayalini de gerçekleştirdi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun