Menu
RSS

Pazartesi, 25 Aralık 2017

Malatya’da Bulundu! Tam 2 Bin Yıllık ve Sapasağlam...

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yapılan kazıda, Roma Dönemi’ne ait olduğu değerlendirilen 2 bin yıllık küp bulundu. Doğanşehir’de bir çiftçi, bahçesini suladığı sırada suyun boş bir delikten aktığını fark etti. Suyun nereye gittiğini merak eden çiftçi, toprağı kazmaya başladı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Hamile Kaldı, Bebeğini 6 Bin Liraya Sattı!

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Adana'da bebeğini 6 bin liraya sattığı iddia edilen 17 yaşındaki genç kızın, bir süre sonra çocuğunu geri almak için aileyi tehdit ettiği ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Narlıca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, B.Ö. (17) bir süre önce çalışmak için Antalya'ya gitti.

Devamını okuyun...

Spor Salonundan Eve Gitmek İçin Çıktı, Sır Oldu!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Muğla Dalaman'da gittiği spor salonundan evine dönmek üzere ayrılan Sedat Gök’ten (20) 3 günden bu yana haber alamayan ailesi, yetkililerden yardım istedi. Geçen 22 Aralık cuma akşamı babası Erdal Gök ile Dalaman ilçe merkezindeki bir spor salonuna giden Sedat Gök, bir süre burada spor yaptı.

Devamını okuyun...

Vahşet! '5 Yaşındaki Kızını Canice Öldürdü'

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İskenderun'da 5 yaşındaki kızı ile boşandığı eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Gökhan Yıldız, eski eşini nitelikli öldürme suçundan müebbet, öz kızını canice öldürmek suçundan ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun