Menu
RSS

Kemer Belediyesi’nden Ahırlı'ya Eğitim Yardımı

Kemer Belediyesi’nden Ahırlı'ya Eğitim Yardımı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Konya'nın Ahırlı ilçesindeki Akkise Atatürk İlkokulu'na yardım elini uzattı. Eğitim gereçleri, oyun malzemeleri ve tadilat malzemelerinden oluşan yardımlar ilçeye gönderildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla

Konya'ya giderek çeşitli temaslarda bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, burada CHP ilçe teşkilatını ve çeşitli kurumları da ziyaret etmişti. Ahırlı ilçesindeki bir caminin bakımını üstlenen Başkan Gül, bir okulun da ihtiyaçlarını karşılama sözü vermişti.

Başkan Mustafa Gül, bu sözünü yerine getirdi. Akkise Atatürk İlkokulu ana sınıfının ihtiyacı olan kaydırak, oyun evi, havuz topu, oyuncak arabalar, boya gibi tadilat malzemeleri ve çeşitli kırtasiye gereçlerinden oluşan yardım malzemeleri hazırlanarak okula gönderildi.

Eğitime her zaman destek olduklarını kaydeden Başkan Gül, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatlarıyla gittiğimiz Konya'nın Ahırlı ilçesinde bize iletilen tüm talepleri karşıladık.

Atatürk İlkokulu ana sınıfına yaptığımız yardımların öğrencilerimize, öğretmenlerine ve velilerine hayırlı olmasını diliyorum, güle güle kullansınlar" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım