Menu
RSS

Moldova’da Kemer Standına Yoğun İlgi

Moldova’da Kemer Standına Yoğun İlgi

Antalya Kemer Belediyesi ve KETAV işbirliğiyle 23. Moldova Turizm Fuarı’nda açılan Kemer tanıtım standı yoğun ilgi görüyor. Başkan Mustafa Gül, “Bölgeden gelecek turist sayısında rekor artış bekliyoruz” dedi. Tourısm Leisure Hotels İnternational / 23. Moldova Turizm Fuarı, 

Kişinev kentinde başladı. Açılışını Moldova Turizm Tanıtma Ajansı Genel Müdürü Stanislav Rusu’nun yaptığı fuar 1 Nisan Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak.

Geçen yıl 10 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda ziyaretçi rakamının bu yıl daha da artması bekleniyor.

Kemer Stantına Ziyaretçi Akını

23.Moldova Turizm Fuarı’nda Kemer Belediyesi ile Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) işbirliğiyle Kemer İlçesi tanıtım standı açıldı.

Kemer’in doğal güzellikleri, tarihi eserleri, tesislerinin kalitesi ve insanlarının misafirperverliğinin anlatıldığı standa akın Moldovalılara çeşitli tanıtım broşürleri ve promosyonlar dağıtılıyor.

Gül: Sezondan Çok Umutluyuz

Aynı zamanda KETAV Başkanı da olan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Diğer belediyeler yılda 2-3 fuara katılırken biz bu yıl 16 fuara katılarak ilçemizi en güzel şekilde tanıtıyoruz. Kişinev’deki fuarda da ilçemizi etkin bir şekilde tanıtıyoruz.

Moldova’dan Kemer’e yönelik rezervasyonlarda önemli oranda artış sağlandı. Bu yıl Rusya ve Baltık ülkelerinden Kemer’e gelecek turist sayısında yeni bir rekor bekliyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım