Menu
RSS

Antalya’da Klasik Otomobiller Dokuma'da Buluştu

Antalya’da Klasik Otomobiller Dokuma'da Buluştu

Kepez Belediyesi'nin halka kazandırdığı Dokumapark, nostaljik araçlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kepez Belediyesi, Murat 124 ve Java Sevenler ile Uno Clup Antalya ve Uno Clup Fethiye işbirliğiyle 'Klasik Otomobiller Buluşması' düzenledi. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen

Murat 124 Sevenler Buluşması etkinliği Dokumapark'ta renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliği Türkiye'nin farklı noktalarından gelen Murat 124 model araçların yanı sıra bir dönemin efsanesi olan Java motosikletler de görücüye çıktı.

Hafta sonu tatilini Dokumapark'ta değerlendiren vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin 3'üncü yılında 1971-1976 model 300 klasik araç Kepezlilerle buluştu.

NOSTALJİK ARAÇLAR RENK RENK BOY GÖSTERDİ

70'li yılların bambaşka bir havası olduğunu ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Nostaljik araçların renk renk boy gösterdiği böylesine güzel bir etkinliğin öncüsü olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Dokumapark, nostalji tutkunlarının anılarını her zaman canlı tutacak bir cazibe merkezi olarak hizmet veriyor. Tüm vatandaşlarımızı bu nostaljiyi yaşamaları ve geçmişe kısa bir yolculuk yapmaları için Dokumapark'a bekliyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım