Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Antalya Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’den Okula Çocuk Parkı Hediyesi

Antalya Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’den Okula Çocuk Parkı Hediyesi

Eğitim alanında önemli adımlar atarak desteğini her geçen gün artıran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Hamdullah Suphi Tanrıöver Anaokulu bahçesine verdiği sözü tutarak görsel şölen oluşturan bir bahçe armağan etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede eğitiminin her anlamda gelişmesi için sürdürdüğü çalışmalara yenisini ekleyerek minik öğrencilere içerisinde park olan bir bahçe armağan etti.

Hamdullah Suphi Tanrıöver Anaokulu bahçesine çocuk oyun alanlarının olduğu bir park ile yüz yaşında bir zeytin ağacı kazandırıldı.

Asırlık Zeytin Ağacı Yeni Yerinde

Kepez Belediyesi, yol kenarlarında ve imar bölgelerinde bulunan ve kesilme tehlikesi altındaki asırlık zeytin ağaçlarını ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

Kepez Belediyesi tarafından halka kazandırılan Dokumapark'ın bahçelerinin ardından bu sefer ki zeytin ağacının yeni durağı Hamdullah Suphi Tanrıöver Anaokulu oldu.

Başkan Tütüncü, minik öğrencilerin hazırladığı ağaç sevgisi temalı seramoni ile zeytin ağacını yeni yerine yerleştirerek toprak attı.  Tütüncü, “Kepez'in  dört bir yanına zeytin ağaçları dikiyoruz.

Çocuklarımız için ağaçları, zeytin ağaçlarını sevdirelim diye, ağacın önemini vurgulamak istiyoruz. Bu nedenle ağaç dikme etkinliği yaptığımız okulumuzun bahçesine yıllanmış yetişkin güzel bir zeytin ağacı getirdik. 

Zeytin ağaçları bu çocuklarla birlikte Kepez'de büyüyecek. Ve onların hatıralarında da yer edinecek. Yeryüzünün en asil ağaçlarından biri olan zeytin ağacını biz de böylece çocuklara sevdirmiş ve önemini vurgulamış olacağız.

Bizim için güzel bir çevre oluşturmak amacıyla heyecanla bir araya gelmek gerçekten çok güzel ve anlamlı. Bu çalışmalarımız aynı şekilde devam edecek ve çocuklarımızla büyüyecek zeytin ağaçları dikmeye devam edeceğiz.”

Sözleri ile zeytin ağacına verdikleri değere vurgu yaptı.

Okula Çocuk Parkı Hediyesi

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Tütüncü, okul yönetiminden gelen talep üzerine söz verdiği çocuk parkı ve peyzaj düzenlemesi uygulamalarını da kontrol etti.

Son derece renkli ve güzel bir çocuk oyun parkı kazandırılan okul bahçesinin peyzaj çalışmaları da tamamlandı. Tütüncü, ağaç dikim seramonisinin ardından yeni çocuk parkının kurdelasını da yine okul öğrencisi miniklerle birlikte keserek parkın hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

 

Eğitime destek vererek Kepez’in bayrağını daha da yüksekte dalgalandıracak olan eğitim desteklerine bir yenisini ekleyen Tütüncü, “Bugün Hamdullah Suphi Tanrıöver Anaokulundayız.

Okul idaresi bizden bahçeyi yenilemeyi güzelleştirmeyi talep etti. Biz de onlarla birlikte okulun bahçesini el birliği ile güzelleştirdik.

Şuan son derece güzel, nitelikli bir okul bahçesine kavuşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz.” şeklindeki açıklaması ile yeni bahçe düzenlemesi, ağaçlar ve oyun parkının hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek çocuklara armağan etti.

yukarı çık
0
Paylaşım