Menu
RSS

Antalya Kepez Fevzi Çakmak Mahallesi'ne Park

Antalya Kepez Fevzi Çakmak Mahallesi'ne Park

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2018 yılının ilk semt parkı için Fevzi Çakmak Mahallesi'nde çalışmalara başladı. Kepez Belediyesi, 2018 yılının ilk semt parkı çalışmasına Fevzi Çakmak Mahallesi 6215 Sokak'ta başladı.

Diğer semt parklarında olduğu gibi yürüyüş alanları, yeşil alanlar, çocuk oyun grupları, pergole ve oturma gruplarının yer aldığı semt parkı,

mahalle ve çevresine hizmet verecek. Toplamda 2 bin 389 metrekare alana inşa edilen park ile semtte yaşayan vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandırılacak.

Kepez'de Dönüşüm

Modern kentleşmenin yansımalarının en yoğun görüldüğü Kepez, bir yandan yeni bir şehir olmaya devam ederken, bir yandan da yeşil alan miktarını artırarak Antalya'nın akciğeri olma özelliğini sürdürüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni yaşam alanları ile Kepez'i daha bilinçli kentleşen bir merkez haline getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, kentsel dönüşümün gerçekleştiği Fevzi Çakmak Mahallesi'nin yeni çehresine yakışır semt parkının çok yakında hizmette olacağını belirtti.

yukarı çık
0
Paylaşım