Menu
RSS

Salı, 01 Mart 2016

Boy Uzattığını Bilmediğimiz Şaşırtıcı Besinler

  • Yayınlandığı Kategori Saglık

Türkiye’de hepimiz çocukluğumuzda boyumuz daha uzun olsun diye litrelerce süte, kalıplarca beyaz peynire maruz kaldık. Kimimiz uzadık servi boylu olduk, kimimiz daha minyon olarak hayata devam ediyoruz. Fakat şüphesiz ki, bu toprakların gen havuzuna meydan okuyan büyüklerimizin doğru bildiği bir şey var.

Devamını okuyun...

Hakan Tütüncü Yeniden Kendi Okulunda

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, 30 yıl önce öğrencisi olduğu Naciye Havva Manavuşak Ortaokulu öğrencilerine başarı tüyoları verdi. Bundan 30 yıl önce eğitim hayatına adım attığı Naciye Havva Manavuşak Ortaokulu’nu ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilere başarı tüyoları verdi.

Devamını okuyun...

Irak Heyeti ATSO’yu Ziyaret Etti

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nevaf Kılıç, Türkiye-Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği Antalya Temsilcisi Kenan Yozgatlı ve beraberlerindeki işadamları heyeti Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nı ziyaret etti.

Devamını okuyun...

Antalya’da Son İki Ayda Yakalanan Kaçak Göçmen Sayısı 1725

Antalya İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde düzensiz göçle mücadele kapsamında Göçmen Kaçakçılığı ve Yasadışı çıkış olaylarına ilişkin Türkiye üzerinden Avrupa ülkelerine gitmek üzere hazırlık içerisinde bulunan yabancı uyruklu şahıslara yönelik son (2) aylık dönem içerisinde yapılan çalışmalar ve icra edilen operasyon sonucunda;

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun