Menu
RSS

Cuma, 11 Mart 2016

Muratpaşa’nın ‘Kentin Kızı’ (Plancia Magna) Heykeli Berlin’de

  • Yayınlandığı Kategori Muratpaşa

Muratpaşa Belediyesi, Anadolu topraklarının ilk kadın belediye başkanı olarak nitelendirilen Plancia Magna’nın heykelinin bir kopyasını ITB Berlin fuarındaki standında sergiledi. Heykel, ‘Asırlar öncesinden mevkidaşımız’ diyen katılımcı belediye başkanları ile medya temsilcilerinin ilgisini çekerken, stand ziyaretçi akınına uğradı.

Devamını okuyun...

Konyaaltı Belediyesi’nden Öğrencilere Motivasyon

  • Yayınlandığı Kategori Konyaaltı

Konyaaltı Belediyesi, 13 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na girecek öğrencilere yönelik 'Başarı ve Motivasyon' semineri düzenledi. Konyaaltı Belediyesi, üniversiteye geçiş sınavlarının ilk aşamasını oluşturan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi öğrenciler için 'Başarı ve Motivasyon' semineri düzenledi.

Devamını okuyun...

Başkanlar Antalyaspor’u Sevdirmeli

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Büyük Antalyaspor Derneği’ni kabul eden Başkan Hakan Tütüncü, “Antalyaspor’u sevdirmek, belediye başkanlarının en önemli görevi olmalıdır.” dedi. Büyük Antalyaspor Derneği’nin yeni yönetimi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını okuyun...

Antalya Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi

Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nda dualarla bayrak değişimi gerçekleşti. 3 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Av. Emrah Taşkın, bayrağı kendi yönetimindeki Alperen Tuğrul Küreşoğlu'na devretti.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun