Menu
RSS

Çarşamba, 23 Mart 2016

Antalya Şehit ve Gaziler Derneğine Yeni Mekân

Muratpaşa Belediyesinin tahsisi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi yeni mekânda açıldı. 18 Mart Şehitler Günü'ne denk gelen açılış, renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi'nin açılışı yapıldı.

Devamını okuyun...

İsveç Milli Takımı Antalya'ya Geldi

  • Yayınlandığı Kategori Spor

İsveç Teknik Direktörü Erik Hamren, Türkiye’deki havalimanına iniş yaptıktan sonra kendilerini güvende hissettiklerini belirterek, "Herhangi bir güvenlik kaygısı yaşamıyoruz" dedi. Hamren, Zlatan İbrahimovic’in ise maç yoğunluğundan doyalı Türkiye’ye gelemediğini açıkladı.

Devamını okuyun...

Antalya'da Kumar Borcu İntihara Sürükledi

Antalya’da 100 bin TL’lik kumar borcu nedeniyle intihara teşebbüs eden bir şahıs 2 buçuk saatlik uğraşlar sonunda ikna edildi.Olay, Antalya’nın Kepez ilçesi seyir terasında 16.30’da meydana geldi. İddiaya göre, Ş.Ç. (40), oynadığı kumar nedeniyle 100 bin TL’lik borç batağına düştü.

Devamını okuyun...

Kepez'de Panaromik Çanakkale Sokağı

Antalya’nın Kepez İmam Hatip Ortaokulu’nda Panaromik Çanakkale Sokağı açıldı.Kepez İmam Hatip Ortaokulu’nda Panaromik Çanakkale Sokağı’nın açılışına Antalya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.

Devamını okuyun...

Milli Takım 'Teröre Lanet' Pankartı İle Sahaya Çıkacak

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, “Terörü hep beraber lanetliyoruz. Milli takımımız terörü lanetleyen pankartla sahaya çıkacak ve tüm Avrupalının bunu görmesini istiyoruz. Bizim ne yaşadığımızı anlayacaklardır çünkü biz şimdi onların neler hissettiğini anlıyoruz” dedi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun