Menu
RSS

Perşembe, 24 Mart 2016

Antalya’da Toplu Ulaşım Zammı

Antalya’da toplu ulaşım ücretleri 24 Mart tarihinden zamlı olarak uygulanmaya başlanacak. Yani zamlarla Antalya kent merkezinde tam ücret 2.10 TL, öğrenci 1.35 TL ve emekli/öğretmen indirimli ücreti ise 1.50 TL olurken Alanya’da tam Ücret 1,75 TL. Öğrenci 1,00 TL ve Emekli/Öğretmen ise 1.50 TL olarak belirlendi.

Devamını okuyun...

Raylı Sistem EXPO 2016’Ya Yetişecek Mi?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, raylı sistemin Expo 2016’ya yetişeceğini, hiçbir problemin olmadığını söyledi. Türel, Aksu köprüsü üzerinde yapılan raylı sistem yolunun unutulmadığını başından beri öyle planlandığını, bu söylentileri ortaya atanların insanların emeklerine saygısızlık ettiklerini ifade etti.

Devamını okuyun...

Muratpaşa Bababurnu Davasında Yeni Gelişme

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin Bababurnu Deniz Feneri'nde Muratpaşa Belediyesi tarafından verilen ruhsata karşı ve buna bağlı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yapılan imar planlarının iptali için açtığı davada, tarafların savunması alınana kadar yürütmenin durdurmasına karar verdi.

Devamını okuyun...

Manavgat’ta Klima Yüzünden Apartman Yangını

Manavgat’ta bir evde klima yüzünden çıktığı tahmin edilen yangın paniğe sebep oldu. Aşağı Hisar Mahallesi 4526 sokakta bulunan CHP Eski İlçe Başkanı Hasan Şimşek’e ait Okan Şimşek bir apartmanının 3. katında gece saat 23.00 sıralarında pencereden yükselen siyah dumanlar mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun