Menu
RSS

Cumartesi, 26 Mart 2016

Akdeniz Üniversitesinde Türk Dünyası Sempozyumu

Akdeniz Üniversitesi Avrasya Araştırmaları Topluluğu, 25 Mart 2016 tarihinde saat 15:30'da Edebiyat Fakültesi Bumin Kağan Konferans Salonu'nda, Sovyet yönetimindeki Türk Devletlerinin bağımsızlıklarının 25. Yıldönümü ve 2016 Hoca Ahmed Yesevî yılı münasebetiyle Türk Dünyası Sempozyumu'nu gerçekleştirdi.

Devamını okuyun...

Antalya'da Yılan İçin Trafiği Durdurdular

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde isimleri öğrenilemeyen iki kişi cadde ortasında sürünen yaklaşık 1 metre boyundaki siyah yılanı fark etti. Araçlarından inen iki kişi ellerine aldıkları dal parçaları ile yılanı ezilmeden yolun karşısına geçirmeye çalıştı.

Devamını okuyun...

Kumluca’da Vatandaş Yağmur Duasına Çıktı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde, havaların kurak gitmesi nedeniyle ilçe halkı yağmur duasına çıktı. Kumluca Belediyesi ve Güzören Mahalle Muhtarlığı ile ortaklaşa düzenlenen yağmur duasına, Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve vatandaşlar katıldı.

Devamını okuyun...

CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Sakarya’da

  • Yayınlandığı Kategori Siyaset

Sakarya’dan sorumlu PM üyesi olarak görevlendirilen Devrim Kök, Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile birlikte Sakarya’da çalışmalarına başladı. İlk olarak CHP Sakarya İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Parti Meclisi Üyesi ve Antalya Milletvekili Devrim Kök, Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent’i ziyaret ederek İl yöneticileriyle bir araya geldi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun