Menu
RSS

Pazartesi, 07 Mart 2016

Antalya’da Nilgün Belgün Rüzgarı

Özdilekpark AVM, misafirlerini ekranların sevilen yüzleri ile biraraya getirmeye devam ediyor. Özdilekpark AVM; film galaları, konserler ve imza günleri derken bu kez de Kadınlar Günü kutlamalarında misafirleri ile sevilen tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün’ü buluşturdu.

Devamını okuyun...

Atatürk'ün Antalya'ya Gelişinin 86'ncı Yılı Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 86'ncı yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk koyma töreni düzenlendi. Törene Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen ile askeri ve mülki erkân katıldı.

Devamını okuyun...

Ahmet Kumbul ‘Türel’in Bütün Vaatleri Boş’

  • Yayınlandığı Kategori Siyaset

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in projelerini henüz hayata geçirmediğini söyleyerek, “Bütün vaatlerin içi boş” dedi. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, yeni ilçe binasında düzenlediği kahvaltı da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Devamını okuyun...

Alevi Gençliği Kahvaltıda Buluştu

  • Yayınlandığı Kategori Gençlik

Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi üyeleri, gençleri bir araya getirmek amacıyla birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi üyeleri, 100. Yıl Park Düğün Salonu’nda gençleri bir araya getirmek amacıyla birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun