Menu
RSS

Salı, 08 Mart 2016

Alanya'da Kadınlar Günü Kutlamasında Gerginlik

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Alanya İlçesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları sırasında, iki erkek Ak Parti kadın kolları başkanına tepki gösterdi. Erkeklerden biri başkanı kolundan çekiştirirken, diğeri de kalabalıkta bulunan kadınlarla tartıştı. Her iki kişi de polis tarafından uzaklaştırıldı.

Devamını okuyun...

CHP’li Kadınlar ‘AKP’nin Enkazını Süpüreceğiz’

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle CHP, ADD ve Birleşik Kamu Emekçileri Sendikası tarafından düzenlenen 8 Mart yürüyüşü Aydın Kanza Parkı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanına kadar sürdü. Yol boyunca süpürgeleri ile “AKP’nin enkazını süpüreceğiz” diyen CHP’li kadınlar büyük ilgi gördü.

Devamını okuyun...

Antalya’ya Kick Boks’da Altın Kemer

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Eskişehir'de düzenlenen Profosyonel Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Akdeniz Savunma Sanatları Spor Kulübü Antalya'yı en iyi şekilde temsil etti. Eskişehir'de düzenlenen Profosyonel Türkiye

Devamını okuyun...

Antalya’da Kadınlar Barikatlara Rağmen Coşkuyla Kutladılar

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Miting için Aydın Kanza’ya çağrı yapan Antalya Kadın Platformu, polisin parkı barikatla çevirmesi üzerine toplanma noktasını Beşşehitler Parkı olarak değiştirdi. Güllük Caddesi üzerinde yapılması planlanan yürüyüş gerçekleştirilemezken, 8 Mart programı Beşşehitler Parkı içerisinde yapıldı, basın açıklaması burada okundu.

Devamını okuyun...

Antalya DSİ'den Demre'ye 5 Milyon TL Yatırım

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Devlet Su İşleri’nin (DSİ) Demre’de 2003-2016 yılları arasında 2016 yılı birim fiyatlarıyla toplam 5 milyon 356 bin 517 TL yatırım yaptığı bildirildi. DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Demre’de tamamlanan sulama tesisleri ile

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun