Menu
RSS

Pazar, 19 Haziran 2016

Kepez’i Hükümlüler Güzelleştiriyor

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Mahkumiyetlerinin son aylarını Kepez Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde çalışarak geçiren hükümlüler, ilçeyi temizleyip güzelleştiriyor. Mahkumiyetlerinin son yılının cezasını çekmek için denetimli serbestlikten yararlanan yaklaşık 100 hükümlü, Kepez’i temizliyor, güzelleştiriyor.

Devamını okuyun...

Kepez’de Mustafa Ceceli İle Karne Sevinci

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi’nin her yıl düzenlediği iki farklı program ola Karne Şenliği ile Ramazan etkinlikleri aynı akşamda gerçekleştirildi. 2015-2016 eğitim öğretim yılını başarı ile tamamlayan öğrencilerin ödüllendirildiği gecede, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli unutulmaz bir konser verdi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Yangınlar Durmak Bilmiyor

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’nın Kaş İlçesi'nde makilik alanda çıkan yangında 3 hektar zarar gördü. Kaş'a bağlı Yeşilköy ve Çayköy mahalleleri arasındaki sulak alanın hemen arkasındaki makilik alanda saat 11.30 sıralarında yangın çıktı.

Devamını okuyun...

Kaş’ta Trafik Kazası: 2 Yaralı

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Kaş İlçesi'nde park halindeki vince çarpan otomobilde sürücü ve arkadaşı ağır yaralandı. Veli Tongul ve iki arkadaşı Muğla'nın Ortaca İlçesi'nden Kaş yakınlarındaki ünlü Kaputaş Plajı'nda denize girmek için yola çıktı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun