Menu
RSS

Pazar, 26 Haziran 2016

Muratpaşa Belediyesi’nden Sıkı Denetim

  • Yayınlandığı Kategori Muratpaşa

Unlu mamul-tatlı imalathaneleri ile satış noktalarında gramaj, hijyen ve ruhsat kontrolü yapan Muratpaşa Belediyesi, denetimlerini sürdürüyor. Muratpaşa Belediyesi; unlu mamul ve tatlı imalathanelerine yönelik rutin denetimlerini, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunlaştırdı.

Devamını okuyun...

Kepez’de Birlik Var

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Başkan Hakan Tütüncü, birlikte yönetim anlayışını Ramazan ayında da sürdürüyor. Kepez Belediyesi'nin, Gazi ve Emek mahallelerindeki Ramazan programlarının konuğu MHP’li Meclis üyeleri oldu. 

Devamını okuyun...

Kepez’de Alişan Rüzgârı

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Alişan, Kepezlilerle buluştu. Hasan Doğan Stadı yanındaki alanda her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinde Ferhat Göçer ve Mustafa Ceceli'den sonra ünlü sanatçı Alişan konser verdi.

Devamını okuyun...

Tütüncü’den 47 Derece Sıcakta Denetim

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, hava sıcaklığının 47 dereceyi gösterdiği öğle saatinde cami inşaatı denetimi yaptı. Kepez’in marka değerini arttıran irili ufaklı yüzlerce projeye imza atan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü,

Devamını okuyun...

Bayramda EXPO 2016’ya giriş 15 TL

EXPO 2016 Antalya Ajansı, 2-10 Temmuz tarihleri arasındaki 9 günlük resmi Ramazan Bayramı süresince sergi alanını gezmek isteyenler için indirimli bilet kampanyası başlattı. 9 Günlük resmi bayram tatili süresince EXPO 2016’ya giriş biletleri,

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun