Menu
RSS

Perşembe, 30 Haziran 2016

10 Yaşındaki Çocuğu Tacizle Suçlanan Servis Şoförü Beraat Etti

Antalya’da 10 yaşındaki kız çocuğu S.A.'yı araçta taciz ettiği iddiası üzerine tutuklanan servis şoförü E.U., delil yetersizliğinden beraat etti. Muratpaşa İlçesi'ndeki bir ilkokulun öğrencisi S.A., birkaç kez eve geç gelince anne E.A.U. şüphelendi. S.A. servis şoförü E.U.'nun kendisini taciz ettiği için geciktiğini söyleyince annesi E.A.U. şikâyetçi oldu.

Devamını okuyun...

Deniz Baykal Yangın Bölgesinde

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kumluca’da yangın bölgesinde incelemelerde bulundu, vatandaşları dinledi. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 24 Haziran Cuma günü Kumluca ilçesine bağlı Erentepe Mahallesi’nde meydana gelen orman yangınından zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

Devamını okuyun...

Başkan Uysal’dan Hastane Ziyareti

  • Yayınlandığı Kategori Muratpaşa

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Madde Bağımlılığı Tedavi ve Tüp Bebek Bölümü gibi yeni servisler açan Medisu Hastanesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Medisu Hastanesi’ni ziyaret ederek, yeni hizmete açılan Madde Bağımlılığı Tedavi ve Tüp Bebek Bölümleri’nde incelemelerde bulundu.

Devamını okuyun...

Eğitime Desteğe Teşekkür Çiçeği

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, eğitime ayrı önem veriyor, ilçede eğitim seviyesinin yükselmesi, okulların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda elinden geleni yapıyor. Okulların düzenlediği etkinliklerin de hepsine katılmaya çalışan ve öğrencilerle vakit geçirmeye özen gösteren Başkan Şahin’in bu hareketi büyük takdir topluyor.

Devamını okuyun...

Muratpaşa’dan Bir İlk: Teneffüs Park

  • Yayınlandığı Kategori Muratpaşa

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi tarafından 16 bin metrekarelik arazide, 8 milyon liralık harcamayla Çocuk Köyü kuruluyor. Teneffüs Park adı verilen ve ağustos ayında hizmete girmesi planlanan parkta, gazlı içecekler ve fast food tarzı yiyecekler bulunmayacak.

Devamını okuyun...

Başkan Öztürk: Eto’o Ve Morais Takımda Kalacak

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, dünya yıldızı Samuel Eto'o ve Portekizli teknik direktör Jose Morais'in takımda kalmasını istediklerini söyledi. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, genel kurul sonrası Hasan Subaşı Tesisleri'nde kulüp binasını gezdi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun