Menu
RSS

Cumartesi, 04 Haziran 2016

BAKA Toplantısı Expo’da Yapıldı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) haziran ayı toplantısı, Expo 2016 Antalya sergi alanında yapıldı. BAKA yönetimi kurulu üyeleri, Isparta Valiliği ve Güneykent Belediyesi tarafından yaptırılan bitkisel endüstri bahçesinin de açılışını gerçekleştirdi.

Devamını okuyun...

Abdullah Cömert Unutulmadı: Öfkesi Öfkemiz, Coşkusu Coşkumuz

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Haziran İsyanı’nın Antakya ayağında gaz bombasıyla katledilen Abdullah Cömert, katledildiği sokakta ailesi ve mücadele arkadaşları tarafından anıldı. Hatay Emek ve Demokrasi Güçleri’nin çağrısıyla Ahmet Atakan Sokağı’nda bir araya gelen yüzlerce kii “Gezi Direnişi onurumuzdur” pankartı açarak Cömert’in katledildiği sokağa yürüdü.

Devamını okuyun...

Vali Muammer Türker’e Veda Yemeği

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Antalya Valisi Muammer Türker’e veda yemeği verildi. Mardan Palace Otel'de gerçekleşen veda yemeğine, E.Müsteşar ve Vali Saim Çotur, Merkez Valisi Can Direkçi, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, Büyükşehir Belediye

Devamını okuyun...

Manavgat’ta Dünya Çevre Günü Etkinliği

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde, TEMA Vakfı Manavgat Temsilciliği'nin organizasyonunda 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği düzenlendi. TEMA Vakfı Manavgat Temsilciliği tarafından Dünya Çevre Günü dolayısıyla 'Sürdürülebilir Yaşam İçin Doğanın Parçası Ol' sloganıyla düzenlenen etkinliğin ilk bölümü Evrenseki Sahili'nde yapıldı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun