Menu
RSS

Perşembe, 09 Haziran 2016

4.GSM Operatörü Geliyor! Rekabet Kızışıyor

  • Yayınlandığı Kategori Teknoloji

NETGSM Bilgi Teknolojileri A.Ş. Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü olmaya hazırlanıyor. BTK'dan kurul kararı alan NETGSM, bu belgeyle Türkiye'de baz istasyonu hariç kendi alt yapısıyla kendi SİM kartını çıkarma yetkisi alan ilk mobil işletmeci olarak kendi adına abonelik sözleşmesi imzalayabilecek dördüncü GSM firması oldu.

Devamını okuyun...

Tütüncü İftarını Halkıyla Yapıyor

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Başkan Hakan Tütüncü, mahalle iftarlarıyla bir sofra etrafında Kepezlilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,”İftarımızı evimizde, lüks restoranlarda değil, halkımızla birlikte yapıyoruz.” dedi.

Devamını okuyun...

Hayvanat Bahçesinin Yeni Konukları Siyah Kuğular

Kumluca Belediyesine ait Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesine iki siyah Kuğu alındı. Kumluca Belediyesine ait Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesine hayvan çeşitliliği her geçen gün artıyor. İstanbul’dan getirilen siyah Kuğular 2 yaşında bir dişi ve bir erkek. Yeni yaşam alanlarına alışmaya çalışan Siyah Kuğular vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Devamını okuyun...

Seri Katil Antalya’da Mı?

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Üç kişinin katil zanlısı Atalay Filiz için 14 ilden 5 bin ihbar geldi. Filiz’in Yunan adalarına geçme ihtimaline karşı Bodrum’dan Çanakkale’ye kadar olan bölgede denetimler artırıldı. www.hurriyet.com.tr'nin haberine göre seri katil Filiz için Antalya'dan da ihbar yapıldı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Kaza Yapınca Yakalandı

Antalya’da polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kaza yapınca yakalandı. Olay, saat 14.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Sedir Mahallesi'nde meydana geldi. Kullandığı plakasız otomobille trafiğe çıkan sürücü, devriye görevi yapan polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayıp kaçmaya başladı.

Devamını okuyun...

Gencer’e Ağır Eleştiri

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Büyük Antalyaspor Derneği, yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesi henüz görevde olan Antalyaspor Yönetimi'ni eleştirdi. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve yönetiminin geçen hafta olağanüstü kongreye gitme kararı aldıklarını ve aday olmayacaklarını açıklamalarının ardından, Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Mustafa Türker, Dernek Yönetim kurulu adına açıklama yaptı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun