Menu
RSS

Başkan Böcek, '14 Bin 500 m² İle Rekor Kırdık'

Başkan Böcek, '14 Bin 500 m² İle Rekor Kırdık'

Konyaaltı Belediyesi yeni bir rekora imza atıyor. Hurma ile Sarısu Mahallelerini bir birine bağlayan Hurma Caddesi’nde 770 metre yol boyu 14 bin 500 metrekare alanda yeşil band çalışması başlattı.

1 milyon 908 bin metrekare aktif ve pasif yeşil alana sahip olan Konyaaltı Belediyesi, kişi başına düşen alan miktarıyla da Avrupa standartlarında.

Bu yeşil alan miktarını her yıl genişleten Konyaaltı Belediyesi, yeni başlattığı yeşil band çalışması kendi rekorunu kırdı. H

urma Mahallesi ile Sarısu Mahallesi’ni bir birine bağlayan Hurma Caddesi’nde 770 metre yol boyu çalışma başlatan Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 14 bin 500 metrekare alanı yeşil doku ile kaplıyor.

Kendi Rekorumuzu Kırıyoruz
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hurma Caddesi’nde çok geniş bir alan üzerinde yeşil band çalışması başlattıklarını söyledi. Bu çalışma ile kendi rekorlarını da egale ettiklerini ifade eden Muhittin Böcek ilk olarak alanda toprak serimi yaptıklarını ve hemen ardından sulama sistemi çalışmasına başladıklarını bildirdi.

14 Bin 500 Metrekare Yeşil Band
14 bin 500 metrekare alanı yeşil dokuyla kaplayacaklarını belirten Başkan Böcek, burada bölge sakinlerinin spor yapabileceği koşu yolu da yapacaklarını kaydetti. Bununla birlikte kaldırımlara Benjamin türü 80 ağaç dikeleceğini de dile getiren Muhittin Böcek, çalışmaların çok kısa bir süre içinde tamamlanacağını söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım