Menu
RSS

Perşembe, 17 Mart 2016

MHP’den Başkan Bacanlı’ya ‘Açıklaman Akla Zarar, Ucuz Ve Seviyesiz

Antalya Baro Başkanı Avukat Alper Tunga Bacanlı ve Baro Yönetiminin, Ülkemizin başkentini ve Türk Milletinin masum vatandaşlarını hedef olan, bölücü terör örgütünün kanlı saldırısını bahane ederek, MHP’nin Genel Başkanını ve Başkanlık divanını istifaya davet etmesi; Akla zarar olmasının dışında, ucuz ve seviyesiz bir açıklamadır.

Devamını okuyun...

Döşemealtı'nın Projeleri City Expo'da

Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı “Antalya City EXPO”ya katılan Döşemealtı Belediyesi, ilçe için hazırlanan projelerini tanıtma fırsatı buldu.Akdeniz Belediyeler Birliği öncülüğünde, Antalya Expo Center'da düzenlenen 6. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda 40 belediye ve 89 firma stand açtı.

Devamını okuyun...

İranlı Turistler Antalya’ya İndi

Yapılan anlaşma çerçevesinde SunExpress’in Türkiye’ye getireceği İranlı turistlerin ilk kafilesi Antalya Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı. Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, alternatif pazar arayışları çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalar sonuç vermeye başladı.

Devamını okuyun...

Antalya Firmaları Çin Pazarında

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (UR-GE) Desteği kapsamında ATSO tarafından yürütülen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Tarım Kümesi, Çin’in Şanghay kentinde 9-11 Mart tarihlerinde 17’ncisi düzenlenen CAC 2016 Tarım Kimyasalları Fuarı'na katıldı.

Devamını okuyun...

Ümit Uysal’la Kadın Hakları Üzerine Yol Boyunca 20 Dakika

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Geçen Hafta CHP Kepez İlçe Kadın Kolları tarafından organize edilen dayanışma toplantısına gitmek için başkan Uysal’la yola çıkıyoruz. Yolumuz en fazla yirmi dakika. Fırsatı değerlendirip hemen soruyoruz, Sayın Uysal Kadın Hakları konusunda partinizin diğer partilerden farkı nedir derken hemen yanıtlıyor kırmadan bizi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun