Menu
RSS

Cuma, 04 Mart 2016

TARSİM Çocukları Sevindirdi

Tarım Sigortaları Havuz(TARSİM) Eksperleri Buluşması, bine yakın katılımcıyla Antalya’da gerçekleştirildi. TARSİM Eksperleri Buluşması, bine yakın katılımcıyla Antalya’da yapıldı. Tarım Sigortalarında yaşanan son gelişmelerin ele alındığı ve geçmiş döneme ait değerlendirmelerin yapıldığı organizasyonda bu yıl bir sosyal sorumluluk projesine de imza atıldı.

Devamını okuyun...

Kepez Meclisinde Tarihi Gün

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Kepez Belediye Meclisi'nde, Çocuk Meclisi üyelerinin, 2015-2016 çalışma döneminin faaliyet raporlarının okunmasıyla bir ilk gerçekleşti. Kepez Belediye Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısında tarihi bir gün yaşandı. Zira Meclisin 2. gündem maddesi,

Devamını okuyun...

CHP’li Budak ‘Ticaret Yerle Bir Edildi’

  • Yayınlandığı Kategori Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, üç bakanın sürekli olarak et, sebze ve meyve fiyatlarındaki artıştan şikâyet ettiklerini, müdahale açıklamalarında bulunduklarına dikkat çekerek, “Ticaret Bakanı, ‘Antalya’da 1 lira, markette 5 lira olmaz’ diyor. Zaten olmamalı. Hükümet şikâyet yeri değil, çözüm yeridir” dedi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Sahilden Çaldığı Kumu Polislerin Önüne Döktü

Antalya’nın Serik ilçesinde, sahilden kum çaldığı iddia edilen Mustafa B. isimli şahıs, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre olay, Serik’in Boğazkent Mahallesi’nde meydana geldi. 07 GBY 11 plakalı aracıyla kum çaldığı iddia edilen şüpheli 23 yaşındaki Mustafa B.’yi polis ekipleri durdurmak istedi.

Devamını okuyun...

Manavgat Belediyesi’nden Kadınlar Günü Etkinliği

  • Yayınlandığı Kategori Manavgat

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınların hoşça vakit geçirebilmeleri Boğaz Otel Mevki’nde eğlence etkinliği düzenledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Manavgatlı hanımları unutmayarak onların gün boyu neşeli vakit geçirecekleri bir etkinlik hazırladı.

Devamını okuyun...

Karacaören Barajı'nda Yüzde 21'lik Bölüm Tamamlandı

Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Köksal Buğra Çelik, Şube Müdürleri ve kontrollük teşkilatı ile birlikte Antalya’nın 2045 yılına kadar içmesuyu problemini ortadan kaldıracak olan Karacaören 2 Barajı isale hattı inşaatında çalışmaları yerinde inceledi.

Devamını okuyun...

Korkuteli'de 65 Bin Fidan Toprakla Buluştu

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Korkuteli İlçesi Orman İşletme Müdürlüğü, erozyonla mücadele kapsamında, Kızılaliler ve Göçerler ağaçlandırma sahasına 65 bin sedir, 1000 adet badem fidanı dikildi. Ağaç dikimini yerinde inceleyen Korkuteli Orman İşletme Müdürü Hülya Güney,

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun