Menu
RSS

Perşembe, 18 Mayıs 2017

Antalya’da FETÖ Tutuklularına 'Bayramlıklarınızı Hazırlayın' Propagandası

Antalya’da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu yargılandığı mahkemeye dilekçe gönderen işadamı S.A., bazı koğuşlarda "Amerika'dan mesaj geldi, dişinizi sıkın, bayrama bayramlıklarınızı hazırlayın" diye moral toplantısı yapıldığını iddia etti. S.A., etkin pişmanlık hükümleri kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Devamını okuyun...

Meis Adasına Kaçmaya Çalışan 6 FETÖ Üyesi İle 1 Suriyeli Yakalandı

Antalya’nın Kaş ilçesinden Yunanistan’ın Meis adasına kaçmak isteyen 6 FETÖ/PDY mensubu ile 1 Suriyeli yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kaş ilçesinden Meis Adası’na yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen

Devamını okuyun...

Vali Karaloğlu, Fransa Büyükelçisini Kabul Etti

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Charles Fries’i makamında kabul etti. Vali Münir Karaloğlu, Büyükelçi Charles Fries'i kabulünde, Avrupa Birliği ile son dönemde problem varmış gibi görünse de tarihten gelen ilişkilerin, var olan sorunları çözmeye yeteceğine inandığını söyledi.

Devamını okuyun...

Akcan: ‘Yüksek Fiyatın Sorumlusu Biz Değiliz’

Antalya Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Nevzat Akcan, enflasyonun sorumlusu gibi gösterilmekten dertli olduklarını söyledi. Antalya Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği başkanlığına seçilen Nevzat Akcan, yönetim kurulu üyeleri ve hal komisyoncularıyla birlikte ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır’ı ziyaret etti.

Devamını okuyun...

Alanya’da FETÖ Operasyonu: 3 Gözaltı

Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda meslekten ihraç edilen FETÖ şüphelisi 3 öğretmen gözaltına alındı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde gerçekleşen operasyonda Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği

Devamını okuyun...

Antalya’da Öğrenciler 'Aşk Diye Soludu'

Türk pop müziğin ünlü ismi Emre Kaya, Akdeniz Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında sahne aldığı Antalya’da sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Son single çalışması 'Aşk Diye Soludum' ile müzik piyasasını kasıp kavuran Emre Kaya, Antalya’da fırtına gibi esti.

Devamını okuyun...

Vali Karaloğlu'nun 19 Mayıs Mesajı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98'inci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Vali Karaloğlu mesajında, 19 Mayıs'ın Türk milleti için tarihi bir gün, önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun