Menu
RSS

Cumartesi, 20 Mayıs 2017

Yağmur Duasını Yaparken Yağmura Yakalandılar

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Konya'nın Halkapınar ilçesinde çok sayıda kişinin katıldığı yağmur duası sırasında yağmur yağdı. Mahalle muhtarı, her yıl yaptıklarını belirterek, ilk defa yağmura yakalandıklarını söyledi. Konya'nın Halkapınar ilçesinde duası yapıldığı sırada yağmur yağdı.

Devamını okuyun...

Antalyaspor: 2 - Bursaspor: 1

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Spor Toto Süper Lig’in 32'nci haftasında Antalyaspor, Bursaspor’u yıldız futbolcusu Samuel Eto’o’nun golleri ile 2-1 yendi. Her iki takım futbolcuları sahaya ALS hastalığına dikkat çekmek ve bu konuda verilen mücadeleye destek olunması için üzerinde,

Devamını okuyun...

Antalya’da Kaldığı Lojmanda Ölü Bulundu!

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde memur 33 yaşındaki Bayram Bulut, kaldığı ilkokul bahçesindeki lojmanda ölü bulundu. Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan Bayram Bulut’tan haber alamayan arkadaşı Kadir Evmez, saat 17.30 sıralarında polisi aradı.

Devamını okuyun...

Antalyalı Minik Yağmurun Büyük Azmi

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Antalya’da erken doğum nedeniyle beyni oksijensiz kalan ve serebral palsi (beyin felci), tanısı konulan 10 yaşındaki Yağmur'un en büyük hayali, bir gün yürüyebilmek ve polis ya da itfaiyeci olmak. Antalya'da 33 yaşındaki Netice Yörükoğlu ve oto tamircisi 35 yaşındaki

Devamını okuyun...

Minik Mehmet Arda'nın Sır Ölümü

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Manisa’da 31 yaşındaki Hüsniye Şen, bir türlü uyandıramadığı 3 yaşındaki oğlu Mehmet Arda'yı komşularının yardımıyla hastaneye götürdü. Doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitiren Mehmet Arda'da herhangi bir hastalık ve yara izine rastlanmazken, kesin ölüm nedeni otopside belirlenecek. 

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun