Menu
RSS

Konyaaltı Kapalı Pazarı Marta Hazır

Konyaaltı Kapalı Pazarı Marta Hazır

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Öğretmenevleri Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinin mart ayında hizmete açılacağını belirtti.

Konyaaltı Belediyesi, Liman Mahallesi'ne inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan kapalı semt pazarının bir benzerini Öğretmenevleri Mahallesi'ne inşa ediyor.

999 sokak ile 921 sokak kesişiminde yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Öğretmenevleri Mahallesi Kapalı Semt Pazarı hızla yükseliyor. Pazar inşaatında, çelik konstrüksiyon bağlantı çalışmaları tamamlandı.

Zabıta hizmet binasının da tamamlandığı Öğretmenevleri Mahallesi Mapalı Semt Pazarı, duyurular için özel ses sistemi, pazarcı esnafının ve alışveriş yapanların güvenliği için kamera sistemi, tuvalet ve çay ocağı ile çevre mahallelerde oturanların da ilk alışveriş durağı olacak.

Başkan Muhittin Böcek, “Bu tarz modern, kapalı ve güvenli semt pazarlarından 6'ncısını inşa ediyoruz. Öğretmenevleri Mahallesi'nde yapımına başladığımız semt pazarında, üretici esnafımızla birlikte 250'ye yakın pazarcı hizmet verecek.

1 milyon 100 bin TL'ye mal olacak pazar yeri 2017'nin mart ayında hizmete açılacak" dedi. Başkan Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'nde hayata geçirilecek Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmalarına da başladıklarını duyurdu.

yukarı çık
0
Paylaşım