Menu
RSS

Konyaaltı’nda Hurma ve Uncalıya Yeni Kapalı Pazar

Konyaaltı’nda Hurma ve Uncalıya Yeni Kapalı Pazar

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Uncalı ve Hurma Mahallelerine yapılacak iki yeni kapalı pazar yerinin projelerinin hazır olduğunu açıkladı. Uncalı ve Hurma Mahalleleri’ne yapılacak olan kapalı semt pazarlarıyla ilgili projeler hazır.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı’na iki kapalı pazar yeri daha yapılması konusunda Antalya Semt Pazarcılar Odası ile protokol imzalamış, çalışmaların ilk startını vermişti.

Başkan Muhittin Böcek, Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz ve ilgili başkan yardımcısı ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda kapalı semt pazarı projelerinin hazır olduğunu, uygulama aşamasına geldiklerini söyledi.

Bu yıl içerisinde Konyaaltı’na iki tane daha kapalı semt pazarı kazandıracaklarını dile getiren Muhittin Böcek, “Uncalı Mahallesi’nde 4 bin 201 metrekare alanda, Hurma Mahallesi’nde 4 bin 94 metrekare büyüklüğündeki bir parsele pazar yeri yapılacak.

Proje çalışmalarını tamamladık. Yakın zamanda kazmayı vurarak çalışmaları başlatacağız. Bu iki pazarımızı kısa süre içinde tamamlayıp halkımızın hizmetine açacağız” dedi.

Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz, Başkan Muhittin Böcek’e Hurma ve Uncalı Mahalleleri’ne yapılacak olan iki yeni kapalı pazarı ile ilgili teşekkür etti.

yukarı çık
0
Paylaşım