Menu
RSS

Antalya’da 'Yeşilçam Sahnede' Salona Sığmadı

Antalya’da 'Yeşilçam Sahnede' Salona Sığmadı

Antalya Devlet Senfoni Orkestası, yılbaşı öncesinde düzenlediği yeni yıl konseri ile unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde 'Yeşilçam Sahnede Kabare' ekibini izlemek isteyen izleyiciler, salona sımadı. Daha önce Antalya Film Festivali kapsamında Antalya'da ilk kez sahne alan

'Yeşilçam Sahnede Kabare' ekibi, bu kez Antalya Devlet Senfoni Orkestası ile Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sahneye çıktı. Konser saatinden yaklaşık bir saat önce dolan salonda yer bulamayan izleyiciler, sahne arkasına da alındı.

Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarını günümüz yorumuyla ve mizahla izleyicilerle buluşturan Serpil Günseli direktörlüğünde, Uğur Babaürhan, Behzat Uygur, Semiramis Talita, Süheyl Uygur ve Ömer Yılmaz'dan oluşan ekip, nostaljik şarkılar kadar sahne üzerindeki esprileriyle de geceye damga vurdu.

YENİ YILDAN SONRA TEKRAR ANTALYA'DA

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerine de bir saygı duruşu sergilenen gösteri boyunca, birçok sanatçıyı anan usta sanatçılar, seyircileri de interaktif şekilde oyunun içine dahil etti.

Gösteri sonunda ayakta alkışlanan Yeşilçam Sahnede Kabare ekibi, yeni yıldan kısa süre sonra tekrar Antalya'da olacaklarını söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım